Skip to content
Yin Yoga med fordybelse og ro, Yogahold hos FOF Køge Bugt

Yin Yoga - genopret balancen efter stress

På dette kursus vil du komme dybere ind i kroppen ved at bruge vejrtrækning og Yin Yogaens langsomhed og ro.

Du vil opleve den blide Yin Yoga, som beroliger nervesystemet, og som kan hjælpe med at genoprette balancen i kroppen. Men du vil måske også opleve, at der skabes mere plads i kroppen såvel som i sindet, og dermed mere overskud. Og måske lige der – midt i stillingen – vil du mærke, at noget giver slip, forløses og falder på plads.

Dette kursus er for alle, også selv om du aldrig har dyrket Yin Yoga før, og det er rigtig godt for dig, som måske har brug for lidt mere vejledning til stillingerne og som ønsker ro, overskud og en pause i hverdagen.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 06.09.2023 09:00-10:30 Stenløse Kulturhus Christina Theilgaard
2 Onsdag 13.09.2023 09:00-10:30 Stenløse Kulturhus Christina Theilgaard
3 Onsdag 27.09.2023 09:00-10:30 Stenløse Kulturhus Christina Theilgaard
Se alle Se færre
Christina Theilgaard, underviser i Yin Yoga hos FOF Køge Bugt
Underviser

Christina Theilgaard

Yoga har altid været Christinas store passion, og hun har dyrket Yoga i mere end 15 år. Men det var først da hun blev introduceret for Yin Yogaens univers, at hendes interesse for at undervise blev vakt, og hun har siden 2015 undervist i Yin Yoga, Restorativ Yoga, Yin Yoga for kvinders sundhed samt Meridianlære. Yogaen er en naturlig del af Christinas hverdag, og skaber konstant positive forandringer fysisk såvel som psykisk. 

 

Christinas tilgang til yogaen er autentisk, og hendes undervisning bærer præg af hendes dybe forkærlighed til Yin Yogaens kvaliteter. Christina møder dig og din krop lige der, hvor du er, og guider dig langsomt gennem stillingerne, så du får mulighed for at mærke hvordan kroppen arbejder i hver enkelt stilling

 

Christina fortæller: ”Det giver mig en fantastisk ro og opmærksomhed på, hvad der foregår i min krop. Yin Yogaen har en fantastisk kombination af stilhed og aktivitet, som kan skabe forandringer og flow på flere niveauer samtidig”. 

 

Du kan læse mere om Christina her:  https://yinchanges.dk/