Skip to content
Closeup af portræt af ung mand

Maleri - olie og akryl

Hvilke billeder har du på din nethinde? Er der noget i dine omgivelser, du gerne vil afbilde i maleri? Eller er du på en eller anden måde bare nysgerrig på maleriets muligheder? Så er det her kurset for dig!

I løbet af vores sessioner vil underviser Malik Andersen undervise i forskellige teknikker og tilgange til maleri, og hvordan du kan udvikle dine idéer, og det du observerer til interessante billeder.

Vi maler efter opstillinger, selvportrætter, portrætter af hinanden og andre øvelser. Det at SE og observerer vil være centrale elementer, samt hvordan farve, form og tegning kan bruges i maleriet.

Vi skal bl.a. øve os i at se farver og former, og levendegøre dem i maleriet. Om det er stilleben, portræt, abstraktion eller noget helt fjerde som interesserer dig, vil du få tips og trips til at fremme din process. Kurset er for dig, som ønsker at udvikle dit maleri såvel som dig der ønsker at komme i gang og nyde fordybelsen. Begyndere såvel som øvede er velkomne.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 17.09.2024-12.11.2024
  • Adresse Tjørnegårdsskolen
    Hyrdehøj 3
    4000 Roskilde
  • Lokale Billedkunst
  • Bemærkninger Medbring selv materialer. Materialer: Medbring minimum farverne: hvid(titanium hvid), sort, gul, rød, blå(Cyan). Hvorvidt malingen er olie eller akryl eller noget tredje er op til dig. Hvis du er i tvivl, anbefaler jeg akrylmaling til at starte med (da det har en kortere tørretid). Medbring lærreder, malerplader eller hvad end du ønsker at male på. Det du maler på behøver ikke at være specielt stort. Udover det, medbring pensler. Derudover kan du medbringe de materialer du har lyst til. Efter vores første møde, kan vi snakke om du har brug for yderligere materialer til kurset.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 19:15-21:15 Tjørnegårdsskolen Malik Andersen
2 Tirsdag 24.09.2024 19:15-21:15 Tjørnegårdsskolen Malik Andersen
3 Tirsdag 01.10.2024 19:15-21:15 Tjørnegårdsskolen Malik Andersen
Se alle Se færre

Malik Andersen