Skip to content
Skru ned for kødet og op for smagen med inspiration til aftensmaden hos FOF Køge Bugt

Mindre kød, mere smag

Vil du gerne skære ned for mængden af kød på middagsbordet, men ikke for smagen og glæden ved et godt måltid?

Kurset her er for dig, som synes, at det er svært at få mad til at være lige så lækker og indbydende, når det er grøntsager og bælgfrugter, der ligger mest af på tallerkenen. Vi laver mad med sæsonens råvarer, og du får masser af tips og tricks til at gøre dem indbydende.

Du lærer at tænke grundsmage og konsistenser ind i ethvert måltid og bliver klogere på, hvordan du kan skabe smagsoplevelser, så du og dine medspisere også i længden får lyst til at spise masser af det grønne.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 04.04.2024 17:00-20:30 Hedelyskolen, Greve Line Holt Nielsen
2 Torsdag 11.04.2024 17:00-20:30 Hedelyskolen, Greve Line Holt Nielsen
3 Torsdag 18.04.2024 17:00-20:30 Hedelyskolen, Greve Line Holt Nielsen
Line Holt Nielsen, madunderviser og opskriftformidler hos FOF Køge Bugt
Underviser

Line Holt Nielsen

Line Holt Nielsen har arbejdet med opskriftsudvikling og madkommunikation i 10 år. Hun har været en del af redaktionen på Danmarks største madmagasin, og hun har desuden leveret nyskabende opskrifter på hverdagsmad og bagværk til danske ugeblade.

Line er uddannet cand.scient. i folkesundhed fra Københavns Universitet, og hun har flere års erfaring med at undervise i madlavning.