Skip to content
Sykurser hos FOF Køge Bugt

Syhold for alle

Her får du individuel råd og vejledning til dit syprojekt - stort som småt. Vi nyder fællesskabet imens håndarbejdsprojektet tager form. Alle er velkomne med deres projekt – det kræver ingen forudsætninger for at deltage.

Værd at vide
Medbring egen symaskine samt det/de projekter du ønsker at arbejde med og relevant værktøj.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 06.04.2024 09:00-14:30 Den Hvide By, Køge Kirsten Rømer
2 Lørdag 27.04.2024 09:00-14:30 Den Hvide By, Køge Kirsten Rømer
Kirsten Rømer, underviser indenfor kreative kurser hos FOF Køge Bugt
Underviser

Kirsten Rømer

Kirsten er uddannet håndarbejdslærer og designer med ekstra kurser i udvidet tilskæring og materialekendskab. Hun har undervist i syning, mønsterkonstruktion og mønstertilretning i flere år. Derudover har hun i mange år haft drevet selvstændig virksomhed, hvor hun modtager og udfører specialopgaver.

Kirsten drives af hendes dybe fascination, respekt for og kærlighed til tekstilverdenen, og hun bliver gang på gang begejstret af, hvad vi kan forme og fremstille af beklædning. Processen giver os nye oplevelser, indtryk og færdigheder, som vi kan tage med os videre ud i livet.

”Det fantastiske ved håndarbejde er, at det kræver din opmærksomhed og fulde tilstedeværelse. Derfor kan du lægge alle tanker og gøremål for en stund og blot være til stede i rummet og nyde samspillet med de andre deltagere med samme passion. Jeg ønsker at tage dig med ind i denne verden, hvor selvtilliden og selvværdet løftes, når sy projekterne lykkes.”