Skip to content
Yoga hos FOF Køge Bugt

Yoga, åndedrætsøvelser & mindfulness - workshop

På denne workshop vil du modtage undervisning der både omhandler yogaens blide og nænsomme stræk og øvelser. Samt fordybelsen af åndedrættet og derigennem komme i kontakt med den mere energimæssige del af yogaen.

Det vil give dig et yderligere og mere direkte kendskab til sammenhængen mellem krop og psyke, hvorpå det kan give dig den mulige erfaring at både de kropslige yogaøvelser samt åndedrætsøvelser vil forberede dig på at kunne gå mere helhjertet og uforstyrret ind i tilstanden af mindfulness.

På samme måde som ordsproget lyder, at alle veje fører til Rom, vil det til en vis grad også være tilfældet, når det gælder mindfulness. Grundlæggende vil du komme til at lære og blive klogere på begreber som fokus, opmærksomhed, tilstedeværelse, nærvær, ro, energi, stilhed og livskraft.

Disse ord kan blive til en levende invitation til at lære dig selv yderligere at kende, når ens yogatræning ikke kun omhandler et element af yogaen, men inddrager flere og de mest grundlæggende: Fysiske øvelser, åndedrættet, korte afspændinger og mindfulness.

Vi kommer hele vejen rundt og du vil modtage værktøjer til at håndtere stress, finde ro, kultivere energi og vække naturlig afslappelse gennem alt det du kommer i kontakt med på workshoppen.

Du er velkommen til at være med på en workshop eller alle mine workshop hver søndag i hele foråret.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 28.04.2024 10:00-12:15 Græstedgård, Ølstykke Søren Bunch
Søren Bunch, Yogaunderviser hos FOF Køge Bugt
Underviser

Søren Bunch

Søren er oprindeligt uddannet idrætspædagog tilbage i 2008 og har efterfølgende været beskæftiget i forskellige Institutioner inden for pædagogik. Han har desuden arbejdet som personlig træner i Norge og undervist i yoga, åndedrætsøvelser, afspænding og meditation siden 2009.

 

Søren har udviklet åndedrætsteknikken "Joybreathing" samt et fysisk program af lette Yoga og Qi Gong inspirerede øvelser. Begge vil du kunne lære og få glæde af på kommende workshops.

"På mine ugentlige hold, er intentionen med min formidling og undervisning er at videregive teknikker og øvelser på den mest blide og hensigtsmæssige måde så det ikke bliver endnu et mental koncept og fængslende verdensbillede men gennem direkte oplevelse afføder fornyet inspiration, ro, overblik og livsglæde".