Skip to content

Om FOF Køge Bugt

- Mere end en aftenskole

 

FOF Køge Bugt er en af Danmarks største udbydere af folkeoplysende voksenundervisning i Køge Bugt, Hvalsø og Egedal. Du finder vores hovedkontor i hjertet af Køge, Brogade 19A, 1, mens vores kursusaktiviteter kan findes i Køge, Stevns, Ishøj, Greve, Solrød, Lejre, Egedal, Hvalsø og Roskilde kommune. Vi er vejen til viden, fællesskab og den gode oplevelse. 

 

FOF Køge Bugt udbyder ca. 1300 kurser, foredrag, workshops og udflugter årligt, hvor vi har tilknyttet omkring 300 fagkyndige og kompetente undervisere, som med ildhu står klar til at invitere dig inden for i aftenskolens vidunderlige verden og dele ud af deres viden, passion og engagement.

 

FOF Køge Bugt er en del af FOF – Folkeoplysnings Forbundet – og udbyder en bred og alsidig vifte af bevidsthedsudvidende undervisning og kulturelle arrangementer. På vores kurser og foredrag finder du fællesskab og glæde ved at styrke dine faglige, sociale og kulturelle horisonter. FOF Køge Bugt skaber rum og plads til livslang læring i samvær med andre, der deler din interesse. Folkeoplysning handler om at blive klogere på sig selv, hinanden og verden. Hos FOF Køge Bugt lærer du således af lyst og ikke af pligt, så du kan fordybe dig i netop dét du brænder for.