Skip to content

Er du vores nye madunderviser til vores madhold for mænd i Hvalsø?

Vi søger madundervisere i Hvalsø

Drømmer du om at videregive din passion for god og velsmagende mad? Har du lyst til at undervise kvalitetsbevidste mænd udi madlavningens kunst? Kan du se dig selv i en undervisningsform, der er organiseret, motiverende og inspirerende, og har du relevant uddannelse? Så er du måske vores nye madunderviser!

Som underviser hos FOF Køge Bugt og FOF Egedal får du en nøgleposition i arbejdet og er med til at sikre og videregive vores fantastiske oplevelser for vores kunder, så de får lyst til at komme igen. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en virksomhed i stadig udvikling præget af iværksætterånd, høje ambitioner og utrættelig lyst til at tilbyde folkeoplysende undervisning for alle, uanset forudsætning.

Interesseret?

Send din ansøgning eller kursusforslag til fagkonsulent Maria D. Rosenvinge på mdr@fof.dk. Ellers ring på tlf. 4395 0183 for at høre nærmere. 

 

Det praktiske

Som underviser i FOF ansættes du på timebasis, og aflønningen sker jf. folkeoplysningsloven. Lønnen beregnes i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse om løn- og andre ansættelsesvilkår for lærere ved undervisning mv. efter folkeoplysningsloven.