Skip to content

Studentermedhjælper til FOF Køge Bugts administration

Studentermedhjælper | FOF Køge Bugt

Kan du prioritere skarpt, når det kræves, og ønsker du at få relevant erhvervserfaring om administrationens mange aspekter i en større virksomhed?

Så er det dig, vi har brug for hos FOF Køge Bugt til at varetage mange af de opgaver, der er i forbindelse med vores bevægelseshold. Tina, vores fagkonsulent for al vores bevægelse, har brug for administrativ hjælp til de mange hundrede undervisningshold, hun jonglerer hvert år.

En del af vores tværgående administrationsteam
Som studentermedhjælper hos FOF Køge Bugt vil du indgå i vores administrative team, hvis fornemmeste opgave er at sikre en stærk og værdigskabende intern og ekstern administration på tværs af vores motionshold. I vores team er arbejdsdagene aldrig ens, og du vil naturligt indgå som en større helhed, hvor man løfter i flok, og hvor samarbejder og fællesskab har stor værdi. Dine arbejdsopgaver vil i høj grad være sæsonbetonet i samme rytme som aftenskolens aktiviteter, og du kommer til at arbejde i et miljø omgive af mange forskellige mennesker

Struktureret, sprogligt skarp og lyst til at lære
Du er i gang med en videregående uddannelse inden for f.eks. sundhed og fysisk aktivitet, forvaltning og administration eller lignende, således du besidder en bred faglighed og kan tænke løsningsorienteret. Erfaring med aftenskolebranchen er en fordel, men ikke et krav. Som person har du mod på at lære, er imødekommende og positiv og formår samtidigt at arbejde fokuseret og struktureret i en arbejdsdag med varierende arbejdsopgaver.

Som studentermedhjælper hos os vil du bl.a. komme til at arbejde med følgende opgaver:
• Kontakt til undervisere, deltagere og undervisningssteder
• Håndtering af deltagere i vores administrationssystem
• Praktiske opgaver omkring motionsredskaber
• Ad hoc-opgaver

Samtidig får du rig mulighed for at bidrage med dine kompetencer og viden fra studiet. En ansættelse hos os vil gøre dig klogere på aftenskolens mange aspekter, og du vil selvfølgelig blive oplært i vores systemer og platforme.

Praktiske oplysninger
Arbejdssted: FOF Køge Bugt, Brogade 19A, 1, 4600 Køge
Ansøgningsfrist er snarest muligt, og samtaler afholdes løbende.

Arbejdstiden tilrettelægges med faste arbejdstider efter aftale, så det kan passes ind i forhold til undervisning, eksaminer m.v., men fortrinsvis mandage, torsdage eller fredage. Vi har som udgangspunkt lukket i alle skoleferier.

En spændende stilling på 15 timer pr. uge, hvor du er en aktiv del af vores udvikling som aftenskole. Stillingen aflønnes efter aftale.
Tiltrædelse snarest.

Vi brænder for fællesskabet - gør du også?
Så send os din ansøgning med tilhørende CV til direktør Tine Scheye Koop på tk@fof.dk snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på mail: kogebugt@fof.dk