Skip to content

Vi søger sangundervisere til Egedal

 

FOF søger sangunderviser til Egedal

Er du vores nye sangunderviser eller orkesterleder til Egedal?

Drømmer du om at inspirere andre til at forfølge deres drømme om at lære at synge eller spille sammen? Kan du se dig selv i en undervisningsform der er organiseret, musikalsk og dynamisk, og har du relevant uddannelse? Så er du måske vores nye sangunderviser eller orkesterleder!

Som underviser hos FOF Køge Bugt og FOF Egedal får du en nøgleposition i arbejdet og er med til at sikre og videregive vores fantastiske oplevelser for vores kunder, så de får lyst til at komme igen. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en virksomhed i stadig udvikling præget af iværksætterånd, høje ambitioner og utrættelig lyst til at tilbyde folkeoplysende undervisning for alle, uanset forudsætning.

Interesseret?

Send din ansøgning eller kursusforslag til fagkonsulent Maria D. Rosenvinge på mdr@fof.dk. Ellers ring på tlf. 4395 0183 for at høre nærmere. 

 

Det praktiske

Som underviser i FOF ansættes du på timebasis, og aflønningen sker jf. folkeoplysningsloven. Lønnen beregnes i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse om løn- og andre ansættelsesvilkår for lærere ved undervisning mv. efter folkeoplysningsloven.