Skip to content

Vi søger undervisere til madlavning

Sundere madlavning i samarbejde med FOF Køge Bugt 

 

Vi søger nye undervisere inden for madlavning!

Er du uddannet kok, bager, konditor, eller har du en stor passion for en bestemt type madlavning, og vil du være en del af et inspirerende team i en forening hvor alle brænder for det de laver? Så er her muligheden for at blive en del af et passioneret team i en virksomhed i vækst.

Vi søger bl.a. undervisere til: 

  • Madlavning for mænd
  • Nem og lækker hverdagsmad
  • Bageworkshop
  • Sund mad for specialforeninger
  • Det søde køkken
  • Hjemmelavet sushi

En underviser med fingeren på pulsen

Som underviser hos os bliver du en del af et levende, ambitiøst og fagligt kompetent team i en virksomhed præget af samarbejde, fællesskab og iværksætterånd, og din ansættelse kan i høj grad tilpasses din hverdag og dine ønsker

 

I kraft af vores samarbejder med landsdækkende specialforeninger på tværs af Køge Bugt, ønsker FOF Køge Bugt at være med til at sikre folkeoplysende undervisning for alle, uanset forudsætning samt bidrage til udveksling af tanker og ideér om god og lækker mad i nye, positive fællesskaber, hvor gode råvarer og selskab er omdrejningspunktet.

 

Praktiske oplysninger

Som underviser i FOF Køge Bugt, ansættes du på timebasis, og aflønningen sker jf. folkeoplsyningsloven. Lønnen beregnes i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse om løn- og ansættelsesvilkår for lærere ved undervisning mv. efter folkeoplysningsloven. 

 

Send din ansøgning til Maria Rosenvinge på mdr@fof.dk Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os.