Skip to content

Folkebevægelsen mod Ensomhed

Bliv klogere på vores medlemskab hos Folkebevægelsen mod Ensomhed i artiklen herunder. 

 

FOF Køge Bugt har valgt at være en del af Folkebevægelsen mod Ensomhed og tage del i den fælles samfundsopgave at hjælpe hinanden ud af ensomhed gennem fællesskabet. 

 

Closeup af logo for Folkebevægelsen mod Ensomhed

 

 

Fællesskabet som drivkraft

 

Ifølge direktør Tine Koop, rammer temaet om interessefællesskaber lige ned i alt det, aftenskolen står for: 

 

»Aftenskolen er et af de steder, hvor man både kan lære nyt, styrke hjerne såvel som krop og være social med andre. Vores kursister og undervisere er drevet af lysten til at lære noget nyt, fordybe sig i deres passion og finde nye interessefællesskaber - uanset alder og baggrund. Aftenskolen er født ud af folkeoplysningstanken og har altid troet og fokuseret på fællesskabet og værdien i at være der for hinanden. Fundamentet for FOF Køge Bugt er faglighed, folkeoplysning og fællesskab, der gør os til en oprigtig og nærværende samarbejdspartner i kampen mod ensomhed i Danmark fortæller hun. 

 

Og der skal ikke herske nogen tvivl om at Tine Koop ser FOF Køge Bugt og Folkebevægelsen mod Ensomhed som et perfekt match: 

 

»I aftenskolen bliver alle set, hørt, lagt mærke til og talt med. Der opstår relationer på kryds og tværs, der både giver mening for underviserne såvel som kursisterne. For os handler det ikke kun om udbredelse af vores foredrag, kurser og oplevelser. Det handler om relationen imellem mennesker,« fortæller hun. 

 

Gå på opdagelse og find et interessefællesskab som passer til dig i vores kursussortiment

 

Læs mere om kampagnen 25 dage mod ensomhed og bliv klogere på Folkebevægelsen mod Ensomhed