Skip to content
Nordhavn, Byvandring med FOF Køge Bugt

Fra Nordhavn til Tunnelfabrik

Oplev det store nordhavnsområde hvor historie og fremtid mødes, når vi i én ubrudt "walk’n talk" fra det spritnye Århusgadekvarter kommer forbi den kommende bydel, Sundmolen, Containerhavnen CMP og den internationale skole CIS, og derfra forbi The Krane, Docken og ud til Tunnelfabrikken – Nordhavns kommende hotspot inden for kunst og kultur.

 

Mødested: Nordhavn St. Østbanegade, 2100 Kbh Ø.

Information

  • Dato 20.09.2022-20.09.2022
  • Adresse Se Infoboks
    Nedenfor
    0
  • Bemærkninger Mødested: Nordhavn St. Østbanegade, 2100 Kbh Ø

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 20.09.2022 13:00-14:30
Frederik Lindskov, kulturhistoriker og guide hos FOF Køge Bugt
Turleder

Frederik Lindskov

Frederik Lindskov er cand.mag i filosofi og kunsthistorie fra Københavns Universitet samt uddannet billedkunstner fra Spektrum og H.C. Høyers Malerskole.

Frederiks særlige evne er at kombinere filosofi og kunsthistorie med en praktisk indsigt, således at stoffet bliver levende og let forståeligt. Han har arbejdet som tekstforfatter på reklamebureau og har som produktudvikler en hel stribe patenter bag mig. Og hans største fortrin formidlingsmæssigt er således en grundlæggende forståelse af alle trin ved kunstnerisk skabelse - fra idé og formgivning til udførelse og implementering. 

Frederik har arbejdet som professionel omviser og foredragsholder i 15 år, og hans kunder er alt fra virksomheder og foreninger til aftenskoler såsom FOF Køge Bugt og FOF Egedal.

Som billedkunstner har han en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt af flere danske asylcentre, bl.a. Avnstrup, og har udstillet i ind- og udland og er tidligere bestyrelsesformand for Kunstnernes Efterårsudstilling.