Skip to content
Den historiske sølvsmedje hos Georg Jensen

Georg Jensens historiske sølvsmedje på Frederiksberg

Georg Jensens historiske sølvsmedje på Frederiksberg

Oplev Georg Jensens historiske sølvsmedje, som forener kunstnerisk talent med håndværk i verdensklasse og er et enestående eksempel på Georg Jensens traditionsrige arv og ekspertise.Under rundturen får du mulighed for at møde sølvsmedene og se dem arbejde med sølvproduktionerne ved hjælp af de samme teknikker, som er blevet anvendt siden Georg Jensen blev grundlagt i 1904. Med en enkelt plade i sterlingsølv, bygges sølvprodukterne op fra bunden, og de karakteristiske hammermærker dækker sølvets overflade og danner et smukt skær, som Georg Jensen sammenlignede med måneskin.

Dekorative druer, blomster, vinranker og blade bliver håndlavet med omhu og fastloddet med præcision, inden specialister polerer sølvet med op til 120 forskellige børster for at skabe det rette udseende. Til slut får sølvet en oxideret finish, som fremhæver alle de håndlavede detaljer. Hele processen kan vare mange måneder og bygger på et enestående og traditionsrigt håndværk, som forvandler sterlingsølvet til sande mesterværker, som du helt eksklusivt kan opleve på denne tur.

Værd at vide
Arrangementet inkluderer stående foredrag, besøg i sølvsmedenes værksted og forfriskning i form af kaffe/the og lidt sødt samt mulighed for gode køb i outletshoppen.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.