Skip to content
Cityringen i København, Byvandringer med FOF Køge Bugt

Metro CityRingen

Oplev et fortryllet København! Et af de mest storstilede anlægsarbejder i Danmark nogensinde er en realitet.

10 års arbejde, 32 km tunneller, 17 nye stationer og 25 mia. kr. har med et trylleslag forvandlet København til en international storby. Dét til trods ligner kongernes stad stadig sig selv, for en del af magien er netop, at byen med en metro 30 m under jorden kan bevares præcis, som den var. Kom med arkitekturguide Frederik Lindskov under jorden, og tag hele vejen rundt om byen. Cityringen er ikke blot det nyeste skud på Københavns sublime infrastruktur: Cityringen er en helt ny måde at se, føle og opleve København på.

Kom med arkitekturguide Frederik Lindskov under jorden, og tag hele vejen rundt om byen. Vi går op og udendørs på en stribe af de allersmukkeste stationer og binder metroanlæg og byrum sammen til en fortælling om et forvandlet København. Der er meget plads og luft i metro, station og trappeanlæg og fortællingerne vil foldes ud i stationshaller og på pladser udendørs.

Frederik er kendt for høj og klar tale, så gruppen kan stå spredt og samtidig få det hele med!

Inkl. i prisen: Guidede omvisninger men ekskl. metrobillet.

Mødested: Under uret på Københavns Hovedbanegård.

Slutsted: Københavns Hovedbanegård.

Information

  • Dato 04.10.2022-04.10.2022
  • Adresse Se hjemmeside
  • Bemærkninger Mødested: under uret på Hovedbanegården

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 04.10.2022 10:00-11:30
Frederik Lindskov, kulturhistoriker og guide hos FOF Køge Bugt
Turleder

Frederik Lindskov

Frederik Lindskov er cand.mag i filosofi og kunsthistorie fra Københavns Universitet samt uddannet billedkunstner fra Spektrum og H.C. Høyers Malerskole.

Frederiks særlige evne er at kombinere filosofi og kunsthistorie med en praktisk indsigt, således at stoffet bliver levende og let forståeligt. Han har arbejdet som tekstforfatter på reklamebureau og har som produktudvikler en hel stribe patenter bag mig. Og hans største fortrin formidlingsmæssigt er således en grundlæggende forståelse af alle trin ved kunstnerisk skabelse - fra idé og formgivning til udførelse og implementering. 

Frederik har arbejdet som professionel omviser og foredragsholder i 15 år, og hans kunder er alt fra virksomheder og foreninger til aftenskoler såsom FOF Køge Bugt og FOF Egedal.

Som billedkunstner har han en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt af flere danske asylcentre, bl.a. Avnstrup, og har udstillet i ind- og udland og er tidligere bestyrelsesformand for Kunstnernes Efterårsudstilling.