Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Besøg det ikoniske Centralhjørne i hjertet af København

Pisserenden og nabostræderne

Pisserenden og nabostræderne

Turen starter på den legendariske bar Centralhjørnet. Baren er verdens ældste stadig eksisterende bar for homoseksuelle og op til jul er der sat alle sejl til med flot juleudsmykning. Området er kendt for sine små listige forretninger, gallerier, trendy cafeer, butique hoteller og restauranter. På vores vej gennem stemningsfulde baggårde og stisystemer, der forbinder gaderne hører vi om Københavns spændende historie.

På vores tur kommer vi rundt i Nørre kvarter som er et af Københavns ældste og ligger i den nordlige del af biskop Absalons middelalderlige København. Siden middelalderen har håndværkere og småhandlende boet side om side med utallige gæstgiverier, værtshuse, ølbryggerier og brændevinsbrændere. I næsten hele 1900 tallet var Teglgårdsstræde, Larsbjørnsstræde og til dels Sankt Peders stræde gaden for glædespiger og bunden i staden. Nu er det stort set umuligt at opdrive en lejlighed, da det er blevet mondænt at bo her.

Værd at vide
Turen er inkl en forfriskning.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.