Skip to content
Rundtur i Christianshavn, Byvandring i København med FOF Køge Bugt

Rundtur på Christianshavn

Dansk arkitektur er strøget til tops internationalt, og København er stedet hvor store navne og banebrydende arkitektur skal opleves. Tag her med på en rask gåtur i den perfekte bydel Christianshavn: Nationalbankens forhal, Cirkelbroen (Olafur Eliasson), Kirsten Ortweds nye skulptur i Havnegade.

Mødested: Foran Nationalbanken, Havnegade 5, 1093 Kbh. K.

Information

  • Dato 11.10.2022-11.10.2022
  • Adresse Se hjemmeside
  • Bemærkninger Mødested: Foran Nationalbanken, Havnegade 5, 1093 Kbh. K

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 11.10.2022 10:00-11:30
Frederik Lindskov, kulturhistoriker og guide hos FOF Køge Bugt
Turleder

Frederik Lindskov

Frederik Lindskov er cand.mag i filosofi og kunsthistorie fra Københavns Universitet samt uddannet billedkunstner fra Spektrum og H.C. Høyers Malerskole.

Frederiks særlige evne er at kombinere filosofi og kunsthistorie med en praktisk indsigt, således at stoffet bliver levende og let forståeligt. Han har arbejdet som tekstforfatter på reklamebureau og har som produktudvikler en hel stribe patenter bag mig. Og hans største fortrin formidlingsmæssigt er således en grundlæggende forståelse af alle trin ved kunstnerisk skabelse - fra idé og formgivning til udførelse og implementering. 

Frederik har arbejdet som professionel omviser og foredragsholder i 15 år, og hans kunder er alt fra virksomheder og foreninger til aftenskoler såsom FOF Køge Bugt og FOF Egedal.

Som billedkunstner har han en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt af flere danske asylcentre, bl.a. Avnstrup, og har udstillet i ind- og udland og er tidligere bestyrelsesformand for Kunstnernes Efterårsudstilling.