Skip to content
Tur til strandvejens palæer

Strandvejens palæer og kulturperler

Strandvejens palæer og kulturperler

Kom med på en guidet tur langs Strandvejen og retur ad Kystvejen på knapt 3 km, hvor vi skal opleve, hvad der gemmer sig bag de iøjnefaldende og markante palæer og villaer, som ligger på en perlerække langs Strandvejen. Vi skal høre historierne bag flere af palæerne, bl.a. Villa Knappheis med sin imponerende tehusbalkon, og Villa Rydhave, som fungerer som bolig for den amerikanske ambassadør i Danmark.

Vi kommer også til at få et indblik i, hvordan det er muligt at bo på kollegie med havudsigt, hvad der definerer en ægte skovser, og hvilke hemmeligheder huset, Villa Augusta, gemmer på? Vi returnerer ad Kystvejen med mindre stop, tid til refleksion og udsyn til Charlottenlund Badeanstalt og Fluepapiret. Og passerer undervejs én kvinde med en helt speciel tilknytning til H.C. Andersen inden vi igen ankommer til den tidligere ventesal, nu Cafe Jorden Rundt.

Værd at vide
Arrangementet inkluderer guidet gåtur på ca. 3 km. med mange stop. Turen er desværre ikke egnet for gangbesværede, da vi går raskt til.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.