Skip to content
Promotionsplakat for Miss Saigon Musical

Miss Saigon på Det Ny Teater

Miss Saigon på Det Ny Teater

Oplev en af musicalhistoriens absolutte hovedværker i en ny spektakulær produktion skabt til Det Ny Teater. Den moderne klassiker af ophavsmændene til Les Misérables byder på en storslået historie fortalt med bevægende musik og store dramatiske optrin. 

I de sidste dage af den amerikanske besættelse af Saigon i 1975 forelsker den amerikanske soldat Chris og den unge vietnamesiske kvinde Kim sig i hinanden på en natklub i Saigon, hvor Kim arbejder som glædespige under den berygtede Engineer. Chris’ kammerat John køber Kim for en nat til Chris, og det bliver en nat, som ændrer deres liv for altid. I krigens kaos bliver de skilt fra hinanden, men skæbnen synes at have bundet dem sammen… 

Glæd dig til en uforglemmelig teateroplevelse med en række af Danmarks bedste musicalperformere og et stort internationalt cast af sangere og dansere. 

Turen arrangeres i samarbejde med FOF Syd- og Vestsjælland.

FOF har reserveret pladser i bedste kategori (P) til kl. 15:00, og inden forestillingen serveres en dejlig frokost i festlige omgivelser i Teaterkælderen, ekskl. drikkevarer. Billetter udleveres i bussen.

Turleder: Tine Koop, direktør FOF Køge Bugt

Afgang med bus:
11:10 Næstved, Rådmandshaven
11:40 Rønnede, Afkørsel 37 – p-plads 
12:10 Ølby, Ølby Station
Hjemkomst ca. 20:00 (Næstved)