Skip to content

Vores retningslinjer ifm. coronavirus

Opdateret den 14. juni 2021 kl. 10.15

Vi er genåbnet og glæder os til at byde dig velkommen på et væld af kurser, foredrag, ture og oplevelser. Vi arbejder lige nu på højtryk på næste sæsons udbud, så du kan godt glæde dig!

Her på siden kan du finde information om genåbningen og retningslinjer for vores aktiviteter.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole hos os – og vores kursisters og underviseres sikkerhed kommer i første række. Vi følger myndighedernes retningslinjer og tilrettelægger vores aktiviteter, så det er sundhedsmæssigt forsvarligt for dig at deltage.  

Retningslinjer ifm. vores aktiviteter

I forbindelse med den yderligere genåbning sker der en udfasning af de tidligere restriktioner for deltagelse i aktiviteter hos FOF Nordsjælland. Vi overholder selvfølgelig de til enhver tid gældende retningslinjer om afstand, hygiejne, forsamlingsloft m.m., så alle kan føle sig trygge hos os.

Coronapas og mundbind/visir

Fra mandag den 14. juni 2021 er der ikke længere krav om at fremvise coronapas eller bære mundbind/visir, når du deltager i vores aktiviteter. Hvis du føler dig tryggest ved at bære mundbind/visir, er du naturligvis velkommen til det.

Afstand

Der gælder følgende arealkrav indtil den 1. august 2021:

  • For aktive hold: Maks. 1 person pr. 4 m2 gulvareal.
  • For passive hold: Maks. 1 person pr. 2 m2 gulvareal, hvis deltagerne hovedsageligt sidder ned.

Fra den 1. august 2021 nedsættes arealkravet til 2 m2 pr. person. 
Fra den 1. september 2021 ophæves arealkravet helt.

Hygiejne

  • Det er vigtigt, at du vasker eller spritter hænder, når du træder ind og ud af undervisningslokalet – medbring selv håndsprit.
  • Medbring så vidt muligt eget udstyr, f.eks. yogamåtte, og mød op omklædt til motionsundervisningen.

Tak for din hjælp

Når du deltager i aktiviteter hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte: Hold afstand, vask/sprit hænder, host eller nys i dit ærme, begræns fysisk kontakt og bliv hjemme, hvis du er syg.

Hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os, beder vi dig om at informere os.

Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende. Du kan også læse mere om covid-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne på www.coronasmitte.dk.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller på tlf. 3963 7010. Kontoret er også åbent for personlig betjening.