Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen igen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her.

Vores retningslinjer ifm. coronavirus

Opdateret den 17. januar 2022

FOF Nordsjælland genåbner den 17. januar

Fra mandag d. 17. januar kan du igen deltage i kurser, foredrag, ture og aktiviteter i FOF Nordsjælland. Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og derfor gælder følgende forholdsregler foreløbigt til og med d. 31. januar 2022:

Mundbind/visir:

 • Alle personer over 12 år skal bære mundbind/visir indendørs, når de går til og fra undervisningsstedet. Dette gælder både undervisere, guider og deltagere.
 • Når du er ”på plads” i dit undervisningslokale, behøver du ikke at bære mundbind/visir. Når du forlader din plads og går rundt i bygningen, skal du igen bære mundbind/visir.
 • Særligt for udstillinger: Deltagere skal bære mundbind/visir under hele besøget.

Coronapas:

 • Alle personer fra 15 år og op skal fremvise et gyldigt coronapas for at deltage i undervisningen.
 • Coronapasset skal fremvises til din underviser/guide ved hver mødegang, da vi ikke må gemme dine sundhedsoplysninger. Nogle steder kan du opleve, at det ikke er din underviser, der foretager kontrollen – fx i svømmehaller, hvor der kan stå en af svømmehallens medarbejdere ved indgangen.
 • Er du formelt fritaget for kravet om et coronapas, skal du fremvise dokumentation for det.
 • Hvis du ikke kan fremvise et gyldigt coronapas og ikke formelt er fritaget, kan du ikke deltage i den pågældende mødegang. Der er ikke mulighed for refundering af mistet aktivitet pga. manglende coronapas.  

Kompensation ifm. nedlukningen

Vi er i gang med at kontakte alle deltagere på hold, der har været omfattet af nedlukningen.

På nogle kurser bliver de mødegange, som er omfattet af nedlukningen, aflyst og dermed ikke afholdt på et senere tidspunkt. På andre hold kan der være mulighed for erstatningsgange i sidste ende af forløbet, ligesom nogle hold kan få skubbet startdato. Vi tilbagebetaler beløbet for de aflyste mødegange, undtagen på kurser, hvor vi har mulighed for at tilbyde erstatningsgange. Alle deltagere får direkte besked.

Det er en stor opgave at udregne og udbetale kompensation til de flere hundrede berørte kursister, og det kan derfor trække ud. Vi arbejder på højtryk for at gøre det hurtigst muligt. 

Tak for din hjælp

Når du deltager i aktiviteter hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte:

 • Bliv vaccineret
 • Bliv hjemme og bliv testet, hvis du får symptomer
 • Hold afstand
 • Host/nys i dit ærme
 • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit

Medbring gerne selv håndsprit til undervisningen. Læs mere om smitteforebyggelse på sst.dk/corona/forebyg-smitte.

Har du symptomer på coronavirus opfordrer vi dig til at blive hjemme, lade dig teste og afvente negativ test. Hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os, skal du informere os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: www.coronasmitte.dk.