Skip to content
Økonomi og aktiekurser i FOF Nordsjælland

Fundamentet for en sund økonomi

Fundamentet for en sund økonomi

Få skabt fundamentet for en sund økonomi og opnå de rette værktøjer til økonomisk frihed resten af livet. Få fjernet unødvendige bekymringer og stress omkring din økonomi, lær at stille de rigtige spørgsmål og bliv klædt på til at investere og tilrettelægge din økonomi, så den understøtter dine mål, drømme og ønsker.

Lær på en forståelig og overskuelig måde alt det, du ikke lærte i skoletiden eller fik med hjemmefra om økonomi. Alle kan lære at styre sin egen økonomi, forstå de forskellige boliglån eller komme i gang med at investere.

Bonus: Du bliver med dette foredrag bevidst om, hvilke faktorer, der skaber og styrer din privatøkonomi, og du vil blive bedre til at se de økonomiske muligheder og begrænsninger og lære at tæmme dem til din fordel. 

Privatøkonomi er for mange et tabubelagt emne; det kan være forbundet med frustrationer, bekymringer, stress, uro og for nogle endda også skam. Det er rigtig ærgerligt og bør slet ikke være sådan! Vores økonomi har stor indvirkning på vores liv, velbefindende og ikke mindst de muligheder, vi har og får. Den er nemlig med til at bestemme, muliggøre eller begrænse mange af vores valg, ønsker og drømme i livet.