Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra den 28/9 kl. 17 til og med den 2/10 kl. 05. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Lær at sy i FOF Nordsjælland

Syning og broderi

Syning og broderi i FOF Nordsjælland – lær at designe og sy dit eget tøj

Drømmer du om at sy dit eget tøj, men mangler de rette teknikker og inspiration? Vil du gerne i gang med at brodere, eller drømmer du om at brodere mere frit?

På et sykursus hos FOF Nordsjælland i Hørsholm, Hellerup, Hillerød og Helsinge kan du lære at sy og omsætte dine sy-drømme til egne kreationer. Uanset om du har syet før eller ej, er der inspiration at hente på vores sykurser. Du kommer igennem hele processen fra design og mønster over måltagning og tilskæring til selve syningen, og undervejs vil vores dygtige og kreative sylærere give dig kyndig individuel vejledning i syteknikker og tips til at give din garderobe nyt liv.

Du kan også lære at lave personligt og unikt broderi, som du kan bruge til tøj, tasker, smykker og meget mere. På vores kurser i broderi lærer du at brodere frit, og du lærer nye sting, så du kan udvide din stingsamling og brodere lige det, du drømmer om. Vi arbejder bl.a. med landskabsbroderi, broderi for begyndere, båndbroderi og mange forskellige broderi workshops.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér
  1. 1
  2. 2