Skip to content
Broderi workshop i FOF Nordsjælland

Broderi - ‘fyld fladen ud’

Dette tema er med fokus på en bred vifte af forskellige broderiteknikker, som kan bruges til udfyldning af mindre og større flader og samtidig giver forskellige udtryk den tekstile struktur.

Fantasi og kreativitet er noget vi alle har i os, nogle gange er det blot blevet gemt væk og måske helt glemt midt i hverdagens mange gøremål. Kreativitet handler om at udforske vores omgivelser gennem sanserne - det kan være ved at kigge på parkens blomster kun med øje for farvernes spil eller mærke bygningernes forskellige overflader med dine hænder og dernæst sammen med fantasien skabe et billede med nål og tråd.

Tag et par aftener ud af kalenderen, og giv dig selv muligheden for at lære enkle broderisting og få inspiration til, hvordan de kan bruges på kryds og tværs i en uendelighed.

Underviseren vil lære dig at finde og udvikle din kreativitet med nål, tråd og gennem farvernes leg, så du kan mærke glæden ved at skabe noget helt fra start – en helt særlig tilfredsstillelse. Med få enkle sy-teknikker vil du lære at lave unikke dekorationer til tøj, på en pude eller taske og med kun få timers undervisning kan du selv fortsætte rejsen ind i kreativitetens forunderlige verden derhjemme.

På holdet deler vi glæden ved at skabe og være kreative – og så har vi det sjovt. Alle kan være med uanset niveau.

Medbring gerne hvad du har af broderigarn, stof du holder af at bruge (det kan være filt, hør eller bomuld), saks, nåle, evt. broderiramme og fingerbøl.

Information

  • Dato 19.04.2023-26.04.2023
  • Adresse FOF Huset
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale 15 1.sal
  • Bemærkninger Medbring gerne hvad du har af:BroderigarnStof du holder af at bruge det kan være filt, hør eller bomuldSaks, nåle, evt broderiramme og fingerbøl.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 19.04.2023 18:30-21:00 FOF Huset Karenmaria Damgaard
2 Onsdag 26.04.2023 18:30-21:00 FOF Huset Karenmaria Damgaard
Underviser

Karenmaria Damgaard

Karenmaria er brodøse og uddannet håndarbejdslærer fra Odense Håndarbejsseminarium.

Hun bruger bevidst broderi til at stimulere sanserne og den kreative muskel med, fordi det både er et godt og enkelt værktøj til at sætte tempoet ned i et hektisk hverdagsliv. Inspirationen kommer fra bl.a. byvandringer, gåture i naturen eller historiefortællinger.

Hvordan denne viden omsættes til broderi vil hun gerne dele med dig og mange andre, så I kan få både inspiration og arbejdsredskaber til at gå på opdagelse i kreativitetens verden og nyde den langsommelige skaberkraft med nål og tråd.

Læs mere på www.klassiskkreativtbroderi.dk og Instagram.