Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Broderi workshop - lær knuder og kædesting med FOF Nordsjælland

Broderi - knuder og kædesting

Broderi - knuder og kædesting

Dette tema er med fokus på variationer af knuder og kædesting, der sammen og hver for sig kan bruges til mange spændende tekstile udtryk.

Fantasi og kreativitet er noget vi alle har i os, nogle gange er det blot blevet gemt væk og måske helt glemt midt i hverdagens mange gøremål. Kreativitet handler om at udforske vores omgivelser gennem sanserne - det kan være ved at kigge på parkens blomster kun med øje for farvernes spil, eller mærke bygningernes forskellige overflader med dine hænder og dernæst sammen med fantasien skabe et billede med nål og tråd.

Tag et par aftener ud af kalenderen, og giv dig selv muligheden for at lære enkle broderisting og få inspiration til, hvordan de kan bruges på kryds og tværs i en uendelighed.

Underviseren vil lære dig at finde og udvikle din kreativitet med nål, tråd og gennem farvernes leg, så du kan mærke glæden ved at skabe noget helt fra start – en helt særlig tilfredsstillelse.

Med få enkle sy-teknikker vil du lære at lave unikke dekorationer til tøj, på en pude eller taske, og efter kun få timers undervisning kan du selv fortsætte rejsen ind i kreativitetens forunderlige verden derhjemme.

På holdet deler vi glæden ved at skabe og være kreative – og så har vi det sjovt. Alle kan være med uanset niveau.

Medbring gerne hvad du har af broderigarn, stof du holder af at bruge (det kan være filt, hør eller bomuld), saks, nåle, evt. broderiramme og fingerbøl.