Skip to content
Broderi workshop - lær smocksyning og skyggequilt med FOF Nordsjælland

Broderi - Smocksyning og skyggequilt

Broderi - Smocksyning og skyggequilt

På denne workshop udforsker vi, hvordan stoffets overflade og struktur kan ændres med forskellige amerikanske smock-teknikker og skyggequilt. Det er en spændende måde at gør stoffet levende og skabe sine helt personlige udtryk.

Fantasi og kreativitet er noget vi alle har i os, nogle gange er det blot blevet gemt væk og måske helt glemt midt i hverdagens mange gøremål. Kreativitet handler om at udforske vores omgivelser gennem sanserne - det kan være ved at kigge på parkens blomster kun med øje for farvernes spil, eller mærke bygningernes forskellige overflader med dine hænder og dernæst sammen med fantasien skabe et billede med nål og tråd.

Tag et par aftener ud af kalenderen, og giv dig selv muligheden for at lære enkle broderisting og få inspiration til, hvordan de kan bruges på kryds og tværs i en uendelighed.

Underviseren vil lære dig at finde og udvikle din kreativitet med nål, tråd og gennem farvernes leg, så du kan mærke glæden ved at skabe noget helt fra start – en helt særlig tilfredsstillelse. Med få enkle sy-teknikker vil du lære at lave unikke dekorationer til tøj, på en pude eller taske, og efter kun få timers undervisning kan du selv fortsætte rejsen ind i kreativitetens forunderlige verden derhjemme.

På holdet deler vi glæden ved at skabe og være kreative – og så har vi det sjovt. Alle kan være med uanset niveau.

Medbring til smock syning lineal, blyant/tusch samt en markering pen til stof, alm. bomuld eller hør stof (gerne ensfarvet til prøverne), alm. synåle og tråd.
Medbring til skyggequilt tyl eller tyndt stof, filt, nål og broderigarn.