Skip to content
Sykursus og recycling - lær at sy nyt tøj af genbrugt tøj i FOF Nordsjælland

Re-design, upcycling og repair: Tøj og tekstiler

Re-design, upcycling og repair: Tøj og tekstiler

På dette kursus arbejder vi med genbrugsmaterialer. Vi syr gammelt om til nyt, laver smukke reparationer og giver nyt liv til gamle tekstiler. Vi arbejder både ud fra færdige mønstre og med frit design afhængigt af de muligheder, materialerne giver os.
Materialerne finder du i dit klædeskab eller i genbrugsbutikker – eller du bytter med dine medkursister. På kurset vil du også lære at bruge og vedligeholde din symaskine, så den kan holde i mange år. Du vil lære om tekstile materialer og teknikker -  og få masser af inspiration til at genanvende, reparere og vedligeholde dit tøj.

Der er mulighed for individuel vejledning og undervisningen tilrettelægges efter deltagernes ønsker og niveau. Du vælger selv, om du vil sy eller reparere tøj, tasker, puder, gardiner - og om du vil sy til dig selv eller til andre.

Der skal påregnes udgifter til materialer. Du vil inden kursets start få tilsendt en mail fra underviser Katrine Esse W. Petersen med mere information om hvilke materialer, du skal bruge. 
 

Se også vores andre sykurser her og alle vores kreative kurser her