Skip to content
Kursus i croquis tegning og menneskekroppen hos FOF Nordsjælland

Croquis og menneskekroppen - weekendworkshop

Croquis er et godt fundament for al anden tegning – kom og vær med til en hyggelig weekend med croquis-tegning, hvor vi skal tegne løs.

Vi ser på kroppen i kunsthistorien og tegner efter levende model. Du vil få en større forståelse for menneskekroppens proportioner og forbedre din tegneteknik.

Kurset er for alle, begyndere og let øvede, der ønsker at blive bedre til at tegne mennesker.

Der skal beregnes udgift til model. Info om materialer sendes ud ca. en uge før holdstart.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 08.10.2022 10:00-16:00 Det Gamle Posthus, Gilleleje Bettina Nielli Briand
2 Søndag 09.10.2022 10:00-16:00 Det Gamle Posthus, Gilleleje Bettina Nielli Briand
Underviser

Bettina Nielli Briand

Bettina Nielli Briand er kulturformidler, cand.phil. og billedkunstner. Hun er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Firenze, kunstbaseret coach fra TimeArt, cand.pæd. i didaktik fra Aarhus Universitet (speciale i børns læring og kreativitet) og har læst kunsthistorie på amerikansk kunstinstitut.

Bettina arrangerer kreative workshops for børn, for børn og familier med fokus på leg og læring.

Hun har mere end 15 års erfaring indenfor undervisning, formidling og forskning, og har undervist børn/unge 0-18 år og voksne i dagtilbud, skoler på museer, biblioteker, børnekulturfestivaler, virksomheder, aftenskoler med mere.

Bettina har udstillet sine værker i Italien, Frankrig og Danmark, og er professionelt anerkendt kunstner gennem Billedkunstnernes Forbund og IAA (International Association of Art). Indenfor formidling af kunst, kultur og de kreative processer er hun med i danske og europæiske netværk og opdateret med helt ny forskningsviden indenfor feltet.