Skip to content
Lær at tegne på tegnekursus i FOF

Tegn og sans

Tegn og sans

Omsæt dine tegnedrømme til virkelighed, og lær at registrere det du sanser og ser.  Inspirerende tegneundervisning hvor du får mulighed for at styrke din kreativitet, og bliver bedre til at tegne. 

Dette kursus er et grundlæggende kursus for dig, der er begynder eller dig der holder af at tegne og male. På kurset kan du lære tegnekunsten helt fra bunden eller bygge oven på noget du måske i forvejen kan. Vi skal arbejde med klassiske tegneteknikker - lys og skygge, komposition, linjer og form, perspektiv og proportioner. Vi vil arbejde med forskellige tegnemetoder, og bl.a. lære om skravering, skitsering og udtoning.

Under kursusforløbet vil vi bruge vores smukke udendørs omgivelser og naturen til mindful Walk&Draw. I kurset formidles også farvelære og hvordan farver kan bruges i tegning og maleri. Der lægges vægt på at formidle glæden ved at tegne, tænke og se rumligt.

Underviser er professionelt uddannet billedkunstner fra Akademiet for Skønne Kunster i Firenze, har læst kunsthistorie på amerikansk kunstinstitut og er en erfaren og alsidig underviser. 

Kurset henvender sig til begyndere og let øvede.

Udgifter til egne materialer skal påregnes. Inden kursusstart modtager du et brev med mere information herom.