Skip to content
Lær at lave nem, billig og velsmagende hverdagsmad på madlavningskursus i Nordsjælland

Nem, billig og velsmagende hverdagsmad

Nem, billig og velsmagende hverdagsmad

Man behøver ikke at bruge dyre ingredienser for at lave en velsmagende ret. På dette kursus lærer du at tilberede lækre grønne retter med få ingredienser, hvor måltidet både er billigt og er fyldt med smag.

I køkkenet vil der blive brugt mange urter, da de på en nem og billig måde kan tilføje en masse smag. Du vil både lære at lave lækre retter og nemme tilbehørsretter, som kan bruges alene eller til kød og fisk.

Her vil grøntsager være udgangspunktet, og vi vil i få tilfælde anvende ganske lidt kød. Vi skal tilberede velsmagende pastaretter med få ingredienser og andre grønne retter og tilbehørsretter.

Eksempler på retter som kan laves, alt efter hvad der er i sæson:

  • Spaghetti med krydret tomatsauce lavet på soltørrede tomater, friske tomater, hvidløg og basilikum
  • Spaghetti med ansjoser, chili, persille og friskrevet parmesan
  • Grillede grøntsager med sprød brødcrumble, citronskal, hvidløg og persille
  • Estragonkartoffelmos med frisk estragon, eddike og purløg
  • Stegt blomkål på urteyoghurt med purløg og frisk estragon

Efter madlavningen går vi til bords og nyder resultatet. 

Medbring et forklæde, en god kokkekniv og 2-3 bøtter til evt. rester. Man behøver ikke at være rutineret i at lave mad i forvejen.

Efter kurset får alle et eksemplar med hjem af opskrifterne, så man kan give sig i kast med det derhjemme. Råvarer er inklusiv i prisen.