Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen igen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her.
Tag med på rejse til Flandern med FOF Nordsjælland

Flandern rundt med Holland i blomst 2022 - Delt dobbeltværelse

Flandern rundt med Holland i blomst 2022 - Delt dobbeltværelse

Tag med FOF Nordsjælland på en dejlig 3-landsrejse til Flandern i Belgien og derudover har skønne oplevelser i Hollands skønneste årstid under tulipanblomstringen og fejringen af deres konges fødselsdag samt skønne byer og landskaber i Tyskland.

Rejsens hovedvægt er dog på Flandern, der er den del af Belgien hvor de sprogligt og kulturelt ligger tæt på hollænderne. Vi bor i den smukke kanal-, og universitetsby Gent – hvor vi bor direkte i det historiske centrum som nabo til Domkirken og få hundrede meter fra kanalstemningen  ved floden Leie. Vi besøger naturligvis Belgiens og Europas hovedstad Bruxelles, hvor vi får en kyndig rundvisning i byen i såvel bus som til fods og dertil kommer en rundvisning i Europaparlamentet, hvor den kendte Europaparlamentariker Morten Løkkegaard er vores rundviser.

En dag står fuldstændig i Historiens tegn, da vi kører til byen Ypres hvor vi såvel i byen som på slagmarkerne rundt om byen får indblik i Første Verdenskrigs grusomheder i et af de værste ramte områder – vi slutter af med at overvære mindeceremonien “The Last Post”. Endelig besøger vi den charmerende hanseby Brügge hvor vi sejler på kanalerne. I Holland har vores overnatning i Zwolle ligeledes været i en charmerende hanseby med kanaler og dagen efter står i tulipanernes tegn både med de fantastiske farverige marker som i blomsterparken Keukenhof.

På hjemturen besøger vi Arnhem, der spillede en vigtig rolle under Anden Verdenskrig hvilket vi hører om, vi gør det på den hollandske konges fødselsdag. Her vil vi sande at kongens fødselsdag eller Koningsdag er noget som hollænderne fejrer. Endelig er vores sidste overnatning i den charmerende slotsby Bad Bentheim i Tyskland, hvor vi benytter lejligheden til at ligge en mere charmerende landevejsrute hjemad mod færgen fra Femern. Vi glæder os til at gennemføre denne rejse sammen med jer!

Ud og hjemrejse fra Hellerup Station. 

Klik her for at se det fulde program for rejsen.

Tilmelding: Ved tilmelding kontaktes Historiske Rejser ved rejseleder Anders Bager Eriksen på enten telefon 20 93 17 14 eller mail@historiskerejser.dk. Ved denne kontakt udbedes oplysninger om ens navn som det står angivet i pas, samt adresse, telefonnummer og eventuelle mailadresse. Herefter sendes depositum på 2500 DKR hvilket gælder som ens tilmelding-, og Rejsebevis. I februar 2022 sendes faktura på rejsens samlede beløb. 

Teknisk rejsearrangør: Historiske Rejser Aps (medlem af Rejsegarantifonden nr 2592). Vi anbefaler at man tegner en afbestillingsforsikring. Gældende vilkår for afbestilling se www.historiskerejser.dk.

Rejseforedrag!

Tilmeld dig rejseforedraget den 13/1 2022 og mød rejseleder Anders Bager Eriksen. Han leverer et underholdende historisk foredrag om Holland og Belgien. Læs mere under 'Foredrag og debat/Kultur og samfund'.