Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

COVID19-retningslinjer

Som følge af Regeringens seneste udmeldinger forlænges nedlukningen frem til den 21. maj 2021. Alle kurser, workshops med foredrag med planlagt afholdelse forud for denne dato er aflyst og alle kursister har modtaget besked herom fra kontoret.

Hos FOF Nordvestjylland følger vi Sundhedsmyndighedernes anvisninger og retningslinjer for kulturlivet i forbindelse med afholdelse af kurser, foredrag og øvrige arrangementer. Vores undervisere gør alt for at sikre god og sikker undervisning i trygge rammer og med god afstand. Vi opfordrer til, at du selv medbringer håndsprit til eget forbrug samt mundbind, når dette er muligt.

Er du testet positiv?

Hvis du bliver testet positiv for Coronavirus efter at have deltaget på ét af vores kurser, bedes du ringe til kontoret og give besked. 

Vi gør alt, hvad vi kan for at holde dig opdateret

Vi gør vores bedste for at holde dig opdateret via e-mail, når der kommer nye udmeldinger og retningslinjer i forbindelse med Covid-19. Er du tilmeldt ét af vores hold, hører du fra os, når der er relevante ændringer i forhold til datoer, aflysninger, ændringer m.m.

Mange tak for din opbakning
Vi er meget taknemlige for den opbakning, forståelse og tålmodighed, vi fortsat møder under disse særlige omstændigheder. Vi beder fortsat om, at du følger Sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte. Sådan passer vi bedst på hinanden. Hold afstand, vask hænder ofte, host i dit ærme, begræns fysisk kontakt og bliv hjemme, hvis du er syg.

Holstebro, 21.04.21