Skip to content
Foredrag til kvinder - kend din cyklus og hormonbalance, FOF Nordvestjylland, Holstebro

Kvinde kend din cyklus og hormonbalance

“Kvinde kend din krop” er titlen på en obligatorisk bog på mange kvinders boghylde i de sidste 40 år, men kender kvinder deres kroppe??

Mit eget svar var et rungende ja, til det modsatte blev bevidst. En kold januar dag lyttede jeg til en podcast om kvindens cyklus og med gru måtte jeg erkende, at jeg ikke anede, at menstruation og ægløsning ikke altid hænger sammen, at din cyklus først er stabil efter 5 år og at du som kvinde starter den præmenupausale alder i en alder af 35 år.

Derfor har jeg sat mig for at oplyse flere kvinder om de blinde pletter, jeg selv har gået gennem det meste af mit kønsmodne liv med, på trods af en uddannelse som sygeplejerske OG en fertilitetsbehandling!!!

Jeg byder velkommen til en aften med humor, alvor og ny viden til de fleste.

Tag din datter, mor og søster under armen og kom med indenfor til et godt foredrag om kvinder, cyklus og det du ikke vidste 😊


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 20.03.2024 19:00-20:45 Holstebro Bibliotek Charlotte Bjerg Sand Riis
Charlotte underviser i yoga, holder workshops og foredrag om krop, psyke og sind i Holstebro

Charlotte Bjerg Sand Riis

Mit navn er Charlotte Riis.

I mit arbejde møder jeg mennesket der hvor de er. Jeg er holistisk i min tilgang og det betyder, at krop, psyke, sind og samfund altid er en integreret del i mit møde med dig og den måde vi snakker sammen uanset om det er en yogaklasse eller det er et foredrag.

Jeg arbejder ud fra en sansende og intuitiv tilgang til kroppen, som hviler på stærke faglige søjler:

> Jeg er uddannet sygeplejerske med en kandidat i sygeplejevidenskab fra 2015.
> Derudover er jeg Totum kropsterapeut og kropsterapeutisk hatha yogainstruktør.
> Jeg er indehaver af virksomheden “Bjergs briks -kropsterapi og sygepleje” i Holstebro og arbejder som udviklingssygeplejerske på neurologisk afdeling på Regionshospitalet Gødstrup.

Yoga er for mig et genfundet anker i hverdagen. Det er en meget konkret måde, at skabe ro i mit sind, arbejde med min smidighed og styrker både i krop og sind. Jeg kan lide at udfordre, men i respekt for de mennesker jeg arbejder med.