Skip to content
Foredrag om demens, glemmer du, så husker jeg, Michelle Bellaiche, FOF Struer

Glemmer du, så husker jeg - foredrag om demens med Michelle Bellaiche

Glemmer du, så husker jeg - foredrag om demens med Michelle Bellaiche

Dette foredrag er et samarbejde med Struer Aftenskole Samråd.

Op mod 400.000 danskere er nære pårørende til en person, der har en demenssygdom. Journalist og TV-vært Michelle Bellaiche har været en af dem. I foredraget  "Glemmer du, så husker jeg...."  fortæller hun åbent og hjerteligt om, hvordan hun opdagede sin mors begyndende tegn på demens, hvordan hun og familien i lang tid fornægtede det, og hvad hun kunne have gjort for at hjælpe sin mor til et bedre liv med demens.

Det er et meget ærligt og rørende foredrag, hvor publikum kommer helt tæt på de svære situationer og store følelser, der kan fylde hos pårørende til demente. Med udgangspunkt i egne erfaringer giver Michelle Bellaiche konkrete tips til, hvordan man som pårørende kan hjælpe den demente og sig selv til en bedre hverdag med færre bekymringer og frustrationer.

Publikum lærer under foredraget også om nogle af de forskellige former for demens, der findes og får samtidigt viden med hjem om, hvad man selv kan gøre for at undgå at blive ramt af den hastigt voksende sygdom. For faktum er, at en tredjedel af alle demenssygdomme kan forebygges uden brug af medicin.

Gå ikke glip af denne ærlige og sårbare, men også livsbekræftende fortælling med Michelle Bellaiche, der også har lavet TV2-dokumentaren "Når hjernen Svigter".  Man kan sagtens tage sin demente pårørende med til dette foredrag, der vil foregå i et roligt tempo og være fuld af sanseindtryk, som også mennesker med demens vil kunne relatere til.