Skip to content
Foredrag om en opvækst med alkoholiserede forældre, Holstebro

Fortællinger fra en opvækst med alkohol

Med fortællinger og brudstykker fra et liv vil jeg dele ud af både de senfølger og konsekvenser, der er forbundet  med en opvækst med psykiske, fysiske og følelsesmæssige overgreb.

Begge mine forældre var alkoholikere, min far var psykopat og sadist, mens min mor var narcissist. Det har alt sammen formet en ret usikker virkelighed om hvem jeg måtte være i verden, og hvordan jeg igennem livet  har haft mange kampe, og hvor forståelsen ikke har været der, fordi vi kender alt for lidt til disse emner.

Derfor vil jeg gennem foredraget både dele ud af hvordan det var “hjemme hos mig”, hvilket billede det skabte for mig, de mekanismer, jeg tillærte mig for at overleve psykisk og følelsesmæssigt, de usunde tendenser, jeg fik med, det forvrængede billede af hvem jeg måtte være i verden, konsekvenserne og ikke mindst de senfølger, der følger med, som alt for få kender til eller forstår. 

For alt i alt at sprede viden og oplysning ud fra et andet og mere reflekterende perspektiv. De “usynlige overgreb”, som jeg kalder de følelsesmæssige og psykiske overgreb, kender vi alt for lidt til samt konsekvenserne og effekten heraf.

Jeg håber, at jeg med mit foredrag kan bidrage til, at du føler dig mere beriget og opnår en dybere forståelse af dig selv, så du kan spotte usunde træk i bl.a. relationen med dig selv og andre.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 08.02.2024 19:00-20:45 Holstebro Bibliotek Joy Mai Kissov
Joy underviser i abstrakt og kreativ tegning med INK og flow art

Joy Mai Kissov

Jeg kommer nok ikke udenom, at jeg er den kreative type til fingerspidserne, og det har også betydet, at jeg har lavet én del spændende projekter igennem årene efterhånden, som blandt andet selvstændig Illustrator og Kunster og Grafisk Designer.

Dette værdsætter jeg i én god undervisning:

- Kreativ og fantasifyldt leg

- Personlighed og “fylde” på papiret

- At humøret er skruet godt på fra start med plads til armbevægelser

- En anderledes tilgang til det “kreative frikvarter”

Jeg skabte for snart 10år siden The JoyDoodle,, et kreativt Doodle univers med formål at sprede smil og fortælle skæve historier igennem Doodle-universet. De skæve streger og den anderledes tilgang til “papiret” har derfor nu i de sidste næsten 10 år haft min interesse on-off. Jeg har tegnet væggen op på skolebiblioteket, malet et helt lokale op med eventyr på et bosted, lavet illustrationer i JoyDoodlestilen til aviser og Panorama magasinet i Aarhus. Det er blevet til Illustrationer til en bog og t-shirt design og andet merchandise. Dertil lavede jeg personlige fødselstavler og tandlægeværker til “tandlægestolen”, så du kunne blive ført lidt væk, mens du ligger der og venter på at komme videre.

Det, jeg allerbedst kan lide fra det kreative univers, er friheden til at skabe og det smukke i det uperfekte og i det abstrakte, gerne mixed med flere medier og nogle gange må det også gerne fortælle én historie. Det sidste jeg er faldet pladask for er INKS og det flydende univers af farver i FLOWART generelt. Jeg brænder for fordybelse og nærværet, som det kreative univers i det hele taget kan skabe, det kan være én hel meditativ oplevelse at fordybe sig i historierne og stregerne der udfolder sig i den kreative proces.

Jeg er uddannet Markedsføringsøkonom, Grafisk Designer, AD’er og Coach, Mentor, som jeg også har beskæftiget mig med én årrække.

Det kreative har altid fuldt mig, på den ene eller anden måde de sidste 10 år, og i fremtiden bliver der meget mere af online kurser fra min kreative hånd, særlige abstrakte værker og én lille serie særlige budskaber og projekter, der har ligget i skuffen længe nok. Ved siden af alle de kreative udfoldelser arbejder jeg også på det skrevne ord og er så småt i gang med at få lagt rammerne til én bog, som jeg efterhånden har talt om jeg ville i gang med i flere år, da jeg elsker at skrive, og formidle fra livet og hjertets sorger, der følger med - nogle gange folder jeg mig også ud, i poesiens boldgade.