Skip to content
Kom ud af din komfortzone, spring ud i livet, foredrag i Holstebro

Foredrag - kom ud af din komfortzone

Foredrag - kom ud af din komfortzone

Et foredrag med det kærlige spark, som du måske har ventet på, og forståelse af hvorfor du holder dig selv tilbage. Du har måske endda på forhånd talt dig selv fra at gøre alt det, du gerne vil, så du aldrig har taget næste skridt.

Foredraget er bygget op på mine egne livserfaringer og de virkelig helt tossede stier, jeg er gået ned af. Styret af min nysgerrighed på mit menneske og på LIV og ikke mindst mine komfortzoner:

Hvordan får jeg mest ud af det?

Hvorfor udskyder jeg alt det, jeg gerne vil?

gennem foredraget vil jeg visualisere komfortzonen, provokere dig en smule og samtidig dele ud af de begrænsninger, jeg selv har haft, og de virkelig skøre skridt, jeg har taget UD af min egen komfortzone.

Hvad det førte med sig, hvordan jeg spotter, at jeg hviler mig i det velkendte samt hvordan det ændrede mit liv at træde ud af det velkendte og bevæge mig ud på dybt vand.

Jeg har både arbejdet med mennesker, som coach og mentor indenfor bl.a. bevidsthed, åndelig forståelse af sig selv, og har arbejdet ret intenst med mig selv i snart 10 år. Det har virkelig været et skridt ud af min komfortzone på alle planer. Langt væk fra vores “stramme kultur” og forventninger til hvordan vi lever eller bør leve.