Skip to content
Kom ud af din komfortzone, spring ud i livet, foredrag i Holstebro

Foredrag - kom ud af din komfortzone

Et foredrag med det kærlige spark, som du måske har ventet på, og forståelse af hvorfor du holder dig selv tilbage. Du har måske endda på forhånd talt dig selv fra at gøre alt det, du gerne vil, så du aldrig har taget næste skridt.

Foredraget er bygget op på mine egne livserfaringer og de virkelig helt tossede stier, jeg er gået ned af. Styret af min nysgerrighed på mit menneske og på LIV og ikke mindst mine komfortzoner:

Hvordan får jeg mest ud af det?

Hvorfor udskyder jeg alt det, jeg gerne vil?

gennem foredraget vil jeg visualisere komfortzonen, provokere dig en smule og samtidig dele ud af de begrænsninger, jeg selv har haft, og de virkelig skøre skridt, jeg har taget UD af min egen komfortzone.

Hvad det førte med sig, hvordan jeg spotter, at jeg hviler mig i det velkendte samt hvordan det ændrede mit liv at træde ud af det velkendte og bevæge mig ud på dybt vand.

Jeg har både arbejdet med mennesker, som coach og mentor indenfor bl.a. bevidsthed, åndelig forståelse af sig selv, og har arbejdet ret intenst med mig selv i snart 10 år. Det har virkelig været et skridt ud af min komfortzone på alle planer. Langt væk fra vores “stramme kultur” og forventninger til hvordan vi lever eller bør leve. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 07.03.2024 19:00-20:45 Holstebro Bibliotek Joy Mai Kissov
Joy underviser i abstrakt og kreativ tegning med INK og flow art

Joy Mai Kissov

Jeg kommer nok ikke udenom, at jeg er den kreative type til fingerspidserne, og det har også betydet, at jeg har lavet én del spændende projekter igennem årene efterhånden, som blandt andet selvstændig Illustrator og Kunster og Grafisk Designer.

Dette værdsætter jeg i én god undervisning:

- Kreativ og fantasifyldt leg

- Personlighed og “fylde” på papiret

- At humøret er skruet godt på fra start med plads til armbevægelser

- En anderledes tilgang til det “kreative frikvarter”

Jeg skabte for snart 10år siden The JoyDoodle,, et kreativt Doodle univers med formål at sprede smil og fortælle skæve historier igennem Doodle-universet. De skæve streger og den anderledes tilgang til “papiret” har derfor nu i de sidste næsten 10 år haft min interesse on-off. Jeg har tegnet væggen op på skolebiblioteket, malet et helt lokale op med eventyr på et bosted, lavet illustrationer i JoyDoodlestilen til aviser og Panorama magasinet i Aarhus. Det er blevet til Illustrationer til en bog og t-shirt design og andet merchandise. Dertil lavede jeg personlige fødselstavler og tandlægeværker til “tandlægestolen”, så du kunne blive ført lidt væk, mens du ligger der og venter på at komme videre.

Det, jeg allerbedst kan lide fra det kreative univers, er friheden til at skabe og det smukke i det uperfekte og i det abstrakte, gerne mixed med flere medier og nogle gange må det også gerne fortælle én historie. Det sidste jeg er faldet pladask for er INKS og det flydende univers af farver i FLOWART generelt. Jeg brænder for fordybelse og nærværet, som det kreative univers i det hele taget kan skabe, det kan være én hel meditativ oplevelse at fordybe sig i historierne og stregerne der udfolder sig i den kreative proces.

Jeg er uddannet Markedsføringsøkonom, Grafisk Designer, AD’er og Coach, Mentor, som jeg også har beskæftiget mig med én årrække.

Det kreative har altid fuldt mig, på den ene eller anden måde de sidste 10 år, og i fremtiden bliver der meget mere af online kurser fra min kreative hånd, særlige abstrakte værker og én lille serie særlige budskaber og projekter, der har ligget i skuffen længe nok. Ved siden af alle de kreative udfoldelser arbejder jeg også på det skrevne ord og er så småt i gang med at få lagt rammerne til én bog, som jeg efterhånden har talt om jeg ville i gang med i flere år, da jeg elsker at skrive, og formidle fra livet og hjertets sorger, der følger med - nogle gange folder jeg mig også ud, i poesiens boldgade.