Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det!

Rejseforedrag med Rasmus Krath, Columbia oplevet med drone, 2023, FOF Nordvestjylland, Struer

Med drone i Columbia - foredrag med Rasmus Krath

Eventyrer Rasmus Krath har rejst tre måneder i Colombia med en splinterny lille drone, som blev sendt i luften utallige gange undervejs på rejsen og har hjembragt film og fotos, der giver et helt nyt perspektiv på det at rejse – og et rejseforedrag.

Sammen med solide stillfotos fra Rasmus’ almindelige spejlreflekskamera præsenteres publikum for et nutidigt og ekstremt alsidigt Colombia - lige fra Stillehavskysten over bjergene i midten af landet, ind i regnskoven og op til det Caribiske Hav og storbyen Cartagena - en af verdens flotteste byer.

Rasmus fortæller Colombias historie - fra den spanske kolonisation og op til nyere tid, hvor den berygtede narkobaron Pablo Escobar terroriserede landet i 1980´erne, indtil hans død i 1993.

Publikum møder Colombias folk, kultur og får Rasmus’ tanker til, hvor det smukke, men stadig til dels borgerkrigsplagede land er på vej hen.

Alt sammen krydret med en masse god musik og tilsat en lang række visuelle effekter på lærredet - så det er bare at læne sig tilbage og blive forført af et af klodens mest både betagende og komplekse lande.

God fornøjelse!
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 01.11.2023 19:00-21:30 Folkets Hus FOF Foredragsholder

FOF Foredragsholder