Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Drama og teater workshop hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Drama & teater - workshop

Workshoppen er for voksne i alle aldre, der har lyst til at prøve kræfter med Drama og Teater. 

Vi kommer til at tage det fra lige præcis jeres niveau. Øvelserne tager udgangspunkt i skuespillerens arbejde med krop, stemme og forestillingsevne. Øvelserne kan øges i niveau og sværhedsgrad, alt efter deltagernes formåen. 

Vi vil komme til at arbejde med alt fra tekster, karakterer og fremstilling af nul tekster og meget mere. Måske bliver det en smule grænseoverskridende, men jeg kan love dig for at det bliver hamrende sjovt! 

De kompetencer, du får af at spille teater, kan du tage med ud til arbejdspladsen og de vil opleve dig som en mere autentisk medarbejder. Du kan også tage dem med næste gang du skal holde en tale til en i familien. Du kan også bare nyde det og glæde dig, til mange flere oplevelser på de skrå!

Hvis du har lyst - kan du blive statist til Slagteriets Halloween i Holstebro, her kan man komme med i en gysergang og være med til at skræmme folk der dukker op til festen. Det plejer at være rigtig sjovt!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 14.10.2024 17:00-19:30 Huset Holstebro Frederik Kristensen Bjerg
Frederik underviser i drama og teater i Holstebro

Frederik Kristensen Bjerg

Jeg har altid haft hang til selv at stå på de skrå brædder, i de sidste 10 år har jeg spillet med i alt det teater jeg har kunne komme til. Jeg begyndte på amatørteatret Sløjfen i Holstebro, hvor jeg spillede med sommerstykker som Robin Hood og Midt om natten.

Herefter tog jeg turen til Aalborg og Det Hem'lige Teater. Jeg spillede med i en masse projekter og gik samtidig på Teater Grundkursus på Aalborg kulturskole. Her fik vi undervisning af uddannede skuespillere fra Aalborg Teater og sangtræning af en sangcoach.

Siden er jeg blevet uddannet lærer og underviser nu på en teaterskole for børn i Herning. Jeg kan skræddersy undervisningen, så den passer præcis til dig! Jeg medvirker desuden igen i teater i Holstebro, nemlig i Musicalen Jens Langkniv opsat af Holstebro Sommerspil. 

Jeg glæder mig til at møde dig 😊