Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det!

Lær om hørenedsættelse, muligheder og begrænsninger med og uden høreapparat, FOF Nordvestjylland, Holstebro

Hørenedsættelse og brug af høreapparat

Hørenedsættelse og brug af høreapparat

På dette nye kursus kan du lære mere om hørenedsættelse og muligheder & begrænsninger med og uden høreapparat.

 

Det kan være et vanskeligt valg for mange at komme i gang med høreapparat, da det jo desværre efter manges mening, ikke  er det mest tillokkende at skulle til at gå med.

 

Men mange er nok ikke klar over de sundhedsmæssige konsekvenser der kan følge, hvis man går rundt med et større eller mindre høretab. Hjernen har brug for de stimuli, man får gennem høresansen for at holde sig "frisk".

 

En del af dem der så vælger at komme i gang med apparater oplever, at det ikke fungerer for dem, enten pga. "forkert" lyd eller fordi de finder det vanskeligt at vedligeholde eller betjene apparaterne.

 

Kurset afholdes hos Vestjyllands Hørecenter og deltagerantallet er begrænset til max. 6, så der er rig mulighed for at stille spørgsmål og få svar på netop dine udfordringer med eller uden høreapparat.