Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

FOF Nordvestjylland, IT og fotokurser, Holstebro

Find vej i den digitale verden

Dette kursus henvender sig til dig, der også synes, at den digitale verden er en jungle. Alle kan være med 😊

Du får en grundig introduktion til de forskellige programmer og sociale medier:

1. gang:

Google i stedet for Microsoft Office pakke (word, excel, powerpoint). Google har et gratis alternativ. Google har både Docs (word), Sheets (excel) og Slides (powerpoint). Her vil vi gennemgå det med at oprette en google konto, hvordan man arbejder på tværs af enheder, og samarbejde med andre i dokumenter m.m. Hvordan der bliver gemt i skyen automatisk, oprette dokumenter og lignende.

2. gang:

Sociale Medier

Hvad er der af sociale medier, hvordan opsætter jeg en konto, hvad kan jeg bruge Facebook og Instagram til, er det sikkert, hvad er faldgruberne, hvordan laver jeg fælles messenger-grupper, hvordan opretter jeg en gruppe til eksempelvis familien og derinde deler nyheder kun med familien og med billeder.

3. gang:

Canva - Her lærer vi at redigere og udarbejde visuelle ting. Det kan være invitationer til fødselsdag, en billedecollage så flere billeder bliver til 1, julekort, visitkort, små korte videoer med effekter, animationer til videoer. Canva er et gratis program hvor man kan utrolig meget i den gratis version.  

4. gang:

Hvordan laver jeg hurtigt redigering af billeder på min telefon og hvordan sammensætter jeg små korte videoer på telefonen ved hjælp af gratis programmer? Vi lærer at bruge det i Canva også.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 06.09.2024 09:00-11:30 Døesvejens FritidsCenter Mads Nørgaard
2 Fredag 13.09.2024 09:00-11:30 Døesvejens FritidsCenter Mads Nørgaard
3 Fredag 20.09.2024 09:00-11:30 Døesvejens FritidsCenter Mads Nørgaard
Se alle Se færre
Mads underviser i diverse IT-kurser, investering i aktier, lær at lægge et budget digitalt og ChatGPT, Facebook og billedredigering i Holstebro

Mads Nørgaard

Jeg brænder for at give jer nogle rigtig gode oplevelser med at lære om den digitale verden - på en nem og forståelig måde.

Med erfaring som selvstændig, markedsføring, underviser og som uddannet serviceøkonom, er jeg passioneret i at lave kurser, der gør jer trygge og nysgerrige på teknologi og internettet.

Min måde at undervise på er meget nede på jorden og tilpasset jer, så alle kan være med, uanset hvor meget I kender til teknologi i forvejen. Jeg tror på livslang læring, og jeg vil gøre mit bedste for at gøre den digitale verden tilgængelig og spændende for jer.