Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det!

Kom i lære som landskabsfotograf, lær at tage landskabsfotos hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Kunsten at skabe et smukt landskabsfoto

Formål med dette kursus er at give deltagerne en grundig og let forståelig gennemgang af nogle af de vigtigste teknikker og kamerafunktioner således, at deltagerne efter kurset vil kunne tage de smukkeste landskabsfoto. Modulet er opdelt i teori og praksis med god tid til efterfølgende feedback. Kurset henvender sig både til begyndere og let øvede.

På kurset vil vi arbejde med følgende:

Hvordan fungerer kameraet i praksis i forhold til indstillinger/kameradele? Hvad kendetegner et virkelig godt landskabsfoto?

Hvilke indstillinger på kameraet er de bedste til landskabsfoto?

Hvordan finder du den rigtige komposition, der gør dit foto mere interessant?

Hvor I landskabet skal jeg fokusere for at alt står skarpt?

Hvordan tager jeg bedst foto af en smuk solnedgang?

Den blå time giver dig fantastiske muligheder for et imponerende landskabsceneri

Hemmeligheden bag de smukke fotos af vandfald der ligner softice

20 gode råd der hjælper dig godt på vej til et smukt landskabsfoto.

Medbring en god madpakke og tøj efter vejret - vel mødt til en hyggelig søndag i januar.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 09.10.2022 09:15-16:15 FOF - Brogårdsvej 2 Flemming Marcus Johansson
Flemming underviser i portræt- og landskabsfotografi hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Flemming Marcus Johansson

Mød en af Danmarks super kreative portræt- og landskabsfotografer og få indblik i de mange spændende facetter, som gør foto til en utrolig spændende kunst. Fik en flot hædersbevisning i august 2021 for sit kreative fotoarbejde, da et af hans portrætfotos blev vagt til månedens foto i Magasinet Digital foto.

Flemming har mange års erfaring fra reklame- og livsstilsbranchen og har gennem årene turneret landet rundt som underviser og foredragsholder med emner som livskvalitet, kreativitet og idéudvikling.

I sit daglige arbejde som portrætfotograf med udgangspunkt i den smukke natur på Djursland kommer alle ingredienser i spil. Han har bl.a. sin helt egen samling af eksklusive vintage hatte, paraplyer og fotografiske rekvisitter, som han tryller med når scenen er sat med et smukt og gyldent lys og der skal skabes et romantisk og helt unikt portrætfoto.

Når det gælder landskabsfoto, så arbejdes der intenst med lys og teknik for at skabe den helst rigtige stemning og komposition, som på sin egen måde kan fortæller en spændende historie. Og ofte er den blå time det mest populære tidspunkt for det kunstneriske.

Glæd dig til masser af inspiration og en helt særlig praktisk tilgang til formidlingen af det fotografiske som gør, at alle uanset om du er begynder eller let øvet får en god forståelse for det, at arbejde med foto.