Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Fødselsforberedelse for FOF

Før-fødselstræning

Holdet her er for dig, der er gravid, uanset hvor langt du måtte være henne i din graviditet.

Træning under graviditeten er med til at forebygge graviditetsbetingede smerter som lænde- og bækkensmerter. Træning er med til at styrke kroppen i forhold til den kraftpræstation det er at føde, samt kan give mindre komplicerede fødsler, og gøre det lettere at genvinde din styrke, efter du har født

Der vil være fokus på at finde sig til rette i den foranderlige gravide krop. Derfor er træningen krydret med øvelser, der også træner din kropsbevidsthed og med venepumpeøvelser.

Intensiteten i øvelserne varierer, ligesom der altid vil være variationsmuligheder for den enkelte øvelse, så du kan være med, uanset hvor langt henne du er, eller hvis du har nogle gener, der besværliggør bestemte øvelser.

Hver gang slutter af med en afspænding så medbring gerne egen måtte, tæppe og evt. kropspude for at du kan ligge bedst muligt. 
 


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 25.10.2022 16:00-17:00 FOF Yoga Studio Malene Sakariassen
2 Tirsdag 01.11.2022 16:00-17:00 FOF Yoga Studio Malene Sakariassen
3 Tirsdag 08.11.2022 16:00-17:00 FOF Yoga Studio Malene Sakariassen
Se alle Se færre

Malene Sakariassen

Malene Bak Sakariassen er uddannet psykomotorisk terapeut fra VIA i Randers.

Derudover har hun mange års erfaring som underviser indenfor kampsport.

Malene holder af at bevæge sig på mange forskellige måder, og har en undersøgende og legende tilgang til træning, hvilket også vil kunne mærkes i undervisningen.

Træning skal være sjovt og givende og ikke noget man skal slæbes afsted til!