Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Vandgymnastik for gravide i FOF

Velvære i vand for gravide

Bevægelse i vand er den foretrukne motionsform blandt gravide og det med god grund. Bevægelse i vand giver fri bevægelighed og en vidunderlig oplevelse af vægtløshed og velvære.

Under graviditeten bliver kroppen belastet mere end normalt. Det unikke ved øvelser i vand er, at musklerne styrkes og leddene aflastes; gravide med gener i lænd og bækken oplever ofte en bedring. Under kurset træner vi også evnen til at slappe af og give efter. Kurset er specielt tilrettelagt af jordemødre og er et tilbud til alle gravide, uanset tidligere træningsniveau. Motion og fødselsforberedelse i vand er en oplagt måde at gøre noget godt for dig selv og dit kommende barn; det øger velværet i graviditeten og forbereder dig til fødslen.

Kurset består af:

• 4 mødegange i graviditeten - først 60 minutters fødselsforberedelse inkl. information om amning, så 15 min til omklædning og derefter 45 minutter i vandet.
• Babytræf, når den sidste i gruppen har født.

Et godt starttidspunkt er ca. 8 uger før termin. For at sikre korrekt niveau, bedes du venligst oplyse terminsdato i kommentarfeltet ved tilmelding.

Du er velkommen til at kontakte underviseren på nadjakofoedchristensen@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

Undervisningen foregår i Holstebro Svømmecenter; teori i mødelokale 2 og selve træningen i vand i bane 1-3 i 25 m bassinet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 12.04.2023 09:00-11:00 Holstebro Svømmecenter Nadja Kofoed Christensen
2 Onsdag 19.04.2023 09:00-11:00 Holstebro Svømmecenter Nadja Kofoed Christensen
3 Onsdag 26.04.2023 09:00-11:00 Holstebro Svømmecenter Nadja Kofoed Christensen
Se alle Se færre
Nadja er uddannet jordemoder og underviser i velvære for gravide

Nadja Kofoed Christensen

Jeg har været jordemoder i 14 år, og har erfaring fra forskellige fødesteder i Region H og Sjælland, og de seneste år har jeg primært arbejdet med graviditet og amning i en privat virksomhed (Babyinstituttet). Jeg er derudover uddannet IBCLC ammevejleder.

Jeg har en stor forkærlighed for Rebozo, og har altid brugt det meget i min undervisning og behandling af gravide. Og så elsker jeg simpelthen bare at være i og undervise i vand! 

Jeg er gift og mor til 2 børn på hhv 9 og 12 år (som begge er født derhjemme i vand ;o) 
Jeg glæder mig til at møde dig!