Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Lær frihåndsbroderi hos FOF Nordvestjylland i Holstebro

Frihåndsbroderi - at male med nål og tråd

På denne workshop skal vi arbejde med frihåndsbroderi. Vi sætter broderiet fri fra de stramme rammer og broderer uden mønster, med forlæg i naturen. Vi lader os inspirere af blomster, planter, farver og former. Kurset er for alle; både erfarne og nybegyndere – det vigtigste er, at du har lyst til at slippe broderiet fri og lege med nål og tråd.

På workshoppen køber du et startkit med en mulepose, en nål og tre farver garn til 75 kr. (ikke inkluderet i kursusprisen). Yderligere garn kan købes af underviseren. Broderirammer, sakse mm. Kan lånes på dagen. Har du selv udstyr eller garn er du velkommen til at medbringe det.

Vi glæder os til at se dig 😊

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 16.11.2024 10:00-15:00 FOF - Huset Astrid Skou Hansen
Astrid underviser i broderi i Holstebro

Astrid Skou Hansen

Jeg har arbejdet med tekstiler siden jeg var barn. Frihåndsbroderi er for mig en måde at slappe af på, fordybe mig i farver, former og fornemmelser og få afløb for trangen til at skabe smukke brugsgenstande.

Jeg holder af at undervise, fordi det er en stor tilfredsstillelse for mig at se andre finde glæden ved broderiet, og langsomt turde udfolde sig og prøve nye teknikker og idéer af.