Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Plantetryk for alle, lær at lave plantetryk og arbejde med farve og naturmaterialer hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Plantetryk for begyndere

En hel fordybelsesdag, hvor vi skal arbejde med plantertryk både på papir og stof.

Teknikken hedder monotryk, planterne er motivet og det er selve planten vi bruger til at trykke med. Det er en meget intuitiv og umiddelbar måde at arbejde på, vi planlægger i nuet og det er nemt at tage nye beslutninger undervejs i processen eller følge det planlagte. Arbejdsgangen er helt individuel. Vi bruger de planter, vi har lige ved hånden fra min have, det I medbringer eller naturen omkring mit værksted. Hvis vejret tillader det, er vi udenfor, ellers rykker vi ind i min carport.

Dagen begynder kl. 9.30 – 15.30, med frokostpause midtvejs, medbring selv frokosten. Kaffe og te vil være på kanden hele dage og en eftermiddags-kage-snack sørger jeg for.

Det er ikke nødvendigt at have erfaring med tryk, alle kan være med 😊

Praktisk:
Undervisningen foregår på mit værksted på Harrestrupvej, Holstebro. Praktisk tøj der må svines til og passer til vejret.

Medbring selv godt akvarelpapir og stof, find evt. stof i genbrug (lagner, duge og lignende). Hvis ikke du har mulighed for selv at medbringe stof og papir, kan det købes på stedet.

100,- til trykfarve og binder må påregnes, det afregnes ligeledes på dagen med Lotte Kjær Design.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 20.09.2024 09:00-15:30 Lotte Kjær Design Lotte Kjær
Lotte underviser i håndarbejde, strik og plantetryk i Holstebro

Lotte Kjær

Jeg er uddannet væver i Danmark og derefter tekstildesigner fra Parsons School of Design i New York. 

Siden 1996 har jeg arbejdet som selvstændig strikdesigner med fokus på beklædning. Hele processen fra design til færdigt strikprodukt foregår på mit værksted i Holstebro.

Jeg har siden 1996 holdt foredrag og workshops, undervist både korte og lange kurser i maskinstrik og håndstrik, været underviser i strik, komposition, tryk og relateret tekstilfag på Kunst- og Designlinjen, DTA, og afholdt sommerkunstskole for børn.