Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Plantetryk for øvede, bliv endnu bedre at til at lave plantetryk og arbejde med farve og naturmaterialer hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Plantetryk for øvede

Plantetryk for øvede

En hel fordybelsesdag, hvor vi skal arbejde med plantertryk både på papir og stof.

På Plantetryk for øvede  er der mulighed for at arbejde på større værker og arbejde mere i dybden med komposition og farvesammensætninger. Teknikken hedder monotryk, planterne er motivet og det er selve planten, vi bruger til at trykke med. Det er en meget intuitiv og umiddelbar måde at arbejde på, vi planlægger i nuet og det er nemt at tage nye beslutninger undervejs i processen eller følge det planlagte. Arbejdsgangen er helt individuel. Vi bruger de planter, vi har lige ved hånden fra min have, det I medbringer eller naturen omkring mit værksted. Hvis vejret tillader det, er vi udenfor, ellers rykker vi ind i min carport.

Dagen begynder kl. 9.30 – 15.30, med frokostpause midtvejs, medbring selv frokosten. Kaffe og te vil være på kanden hele dage og en eftermiddags-kage-snack sørger jeg for.

Du skal have lidt erfaring med tryk eller have deltaget i mit kursus Plantetryk for alle.

Praktisk:
Undervisningen foregår på mit værksted på Harrestrupvej, Holstebro. Praktisk tøj, der må svines til og passer til vejret.

Medbring selv godt akvarelpapir og stof, find evt. stof i genbrug (lagner, duge og lignende). Hvis ikke du har mulighed for selv at medbringe stof og papir, kan det købes hos mig.
100,- til trykfarve og binder må påregnes, det afregnes ligeledes på dagen med Lotte Kjær Design.