Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Lær at strikke og kreere dine egne strikkedesigns hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Formiddagsstrik - NYHED

Kom med dit strikketøj og bliv del af et strikkefælleskab, vi hygger os et par timer, hvor vi forhåbentlig kan afstresse og fordybe os i strik.

Jeg præsenterer forskellige af mine strikkemodeller, men du kan også vælge at medbringe et igangværende strikketøj eller en opskrift af en anden strikkedesigner. Jeg introducerer små strikkefif og teknikker, som jeg bruger i mine strikdesigns. Vi mødes på mit strikkeværksted, hvor vi er omgivet af garn og strikkemodeller, som kan give inspiration til dit strikkeprojekt. Udenfor er vi omgivet af natur, og har vi brug for lidt frisk luft kan vi gå en lille tur i Vestre Plantage.

Alle kan være med uanset niveau også hvis du aldrig har strikket før, det er lysten der driver værket.

Praktisk:
Undervisningen foregår på mit værksted på Harrestrupvej, Holstebro.
Kaffe og te er til rådighed.
Garn afregnes med Lotte Kjær Design, hvis du ikke selv medbringer.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 09:30-12:00 Lotte Kjær Design Lotte Kjær
2 Tirsdag 24.09.2024 09:30-12:00 Lotte Kjær Design Lotte Kjær
3 Tirsdag 01.10.2024 09:30-12:00 Lotte Kjær Design Lotte Kjær
Se alle Se færre
Lotte underviser i håndarbejde, strik og plantetryk i Holstebro

Lotte Kjær

Jeg er uddannet væver i Danmark og derefter tekstildesigner fra Parsons School of Design i New York. 

Siden 1996 har jeg arbejdet som selvstændig strikdesigner med fokus på beklædning. Hele processen fra design til færdigt strikprodukt foregår på mit værksted i Holstebro.

Jeg har siden 1996 holdt foredrag og workshops, undervist både korte og lange kurser i maskinstrik og håndstrik, været underviser i strik, komposition, tryk og relateret tekstilfag på Kunst- og Designlinjen, DTA, og afholdt sommerkunstskole for børn.