Skip to content

Kontoret holder sommerferie til og med den 11. august. Vi er tilbage mandag den 12. august kl. 9. Hjemmesiden er opdateret med stort set eller efterårsaktiviteter og der er åben for tilmelding 😊 Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer og glæder os til at se jer igen 🌞🌞

Lær at strikke en flot femernblæt t-shirt hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Strik en Femernbælt T-shirt i restegarner

Vi skal alle strikke en Femernbælt T-shirt i rester fra Lottes restekurv, eller vores egen. Men strikker du i restegarn, ved vi jo godt, at det altid giver flere rester, for ofte mangler man lige en bestemt farve eller kvalitet og bliver derfor nødt til at supplere med nyindkøbt garn. Det kan løses ved at bruge garnrester fra Lottes restekurv og kun afregne det garn, der er brugt til t-shirten.

Femernbælt T-shirt er strikket oppefra og ned, og kommer i mange forskellige variationer med forskellige raglan udtagninger, små ret- og vrangmønstre eller snoninger fordelt over kroppen. Vi bruger mine opskrifter som grundmønster og inspiration til at kreere din helt egen personlige t-shirt.

Alle kan være med uanset niveau, også hvis du aldrig har strikket før, det er lysten, der driver værket.

Praktisk:

Undervisningen foregår på mit værksted på Harrestrupvej, Holstebro. Oplysninger om strikkepinde størrelser og garn bliver sendt ud to uger før kursus start. Medbring selv strikkepinde. Garn afregnes med Lotte Kjær Design, hvis ikke du selv medbringer.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 18:30-21:00 Lotte Kjær Design Lotte Kjær
2 Tirsdag 24.09.2024 18:30-21:00 Lotte Kjær Design Lotte Kjær
3 Tirsdag 01.10.2024 18:30-21:00 Lotte Kjær Design Lotte Kjær
Se alle Se færre
Lotte underviser i håndarbejde, strik og plantetryk i Holstebro

Lotte Kjær

Jeg er uddannet væver i Danmark og derefter tekstildesigner fra Parsons School of Design i New York. 

Siden 1996 har jeg arbejdet som selvstændig strikdesigner med fokus på beklædning. Hele processen fra design til færdigt strikprodukt foregår på mit værksted i Holstebro.

Jeg har siden 1996 holdt foredrag og workshops, undervist både korte og lange kurser i maskinstrik og håndstrik, været underviser i strik, komposition, tryk og relateret tekstilfag på Kunst- og Designlinjen, DTA, og afholdt sommerkunstskole for børn.