Skip to content
Lav din egen fikse lille aftentaske hos FOF Nordvestjylland

Lær at lave en fiks lille aftentaske

Julegaven til dig selv eller en, du holder af 😊

Tasken består af en egentlig taskedel syet i stof og et broderet ”bånd”, der løber som en bred ring om for- og bagstykket, og som fungerer som lukkemekanisme for tasken. Båndet er syet i korssting på 7.2 aida – det er småt, så husk evt. læsebrille eller luplampe! 

1. kursusgang helliger vi os broderiet. Først vil underviseren vise egne eksempler på moderne former for broderi med et klart brugbart formål, og derefter kan du selv komme i gang med eget broderi. Til denne kursusgang skal du medbringe fin broderinål uden spids, saks og gerne broderigarn (bomuld, hør eller silke). 

2. kursusgang begynder vi monteringsarbejdet (du kan sagtens sy tasken, selv om du endnu ikke er helt færdig med broderidelen). Der vil i meget begrænset omfang være mulighed for at låne symaskine – så tag selv en symaskine og sygrej med, hvis du har mulighed for det.

Materialeudgifter: 100 kr, som dækker aida-stof, broderimønster og syvejledning. Betales til underviseren efter aftale.

Du kan tilkøbe yderstof (men ikke for) i sort silke eller bomuld-hør, magnetlås, D-ringe samt kraftig vlies. Derudover kan du i begrænset omfang tilkøbe DMC bomuldsgarn. De anvendte garner er: DMC 310, ecru, 321 samt guldtråd (oenskefe.dk ’s metalgarn nr. 110 anbefales; alternativt en metaltråd af DMC). 

Husk madpakke/eftermiddagssnack 😊

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 03.11.2023 16:00-18:30 Døesvejens FritidsCenter Tonja Rosenblad
2 Fredag 24.11.2023 16:00-18:30 Døesvejens FritidsCenter Tonja Rosenblad

Tonja Rosenblad