Skip to content
Gå til tufting hos FOF Nordvestjylland, Holstebro, og lær ar kreere og male med garn

Tufting-kursus - barn/voksen

Aktivitet i vinterferien for voksne og børn fra 10 år. Bemærk, at prisen er pr. person og at både barnet og den voksne skal tilmeldes.

Dette kursus er for dig, der gerne vil kreere og male med garn. Du kan gøre det helt uden at have nogen forudsætning for at kunne nogen form for håndarbejde alle kan være med. Teknikken er let at lære og super sjov.

Teknikken er blevet vildt populær, den bruges til vægdekorationer, gulvtæpper, puder, mm. På kurset arbejder vi med Danella-nålen, som er en gammel dansk teknik.

Hvis du har lyst til at forberede dig, så arbejder vi med garn i til en pind 3-4, så du må gerne tage garnrester med, hvis du har.

Det motiv, du gerne vil lave, må fylde et A3 ark altså to A4 stykker. Du skal være opmærksom på ikke at have for små detaljer. Enkle motiver giver oftest det bedste resultat. 

Du kan købe alle materialer hos mig. Udgiften hertil vil være på 150kr, som betales på dagen.

Husk at tage en madpakke med, jeg søger for kaffe, the, vand og lidt sødt.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 12.02.2024 10:00-16:00 Krea Delux Ellen Hockerup

Ellen Hockerup

Jeg har en stor passion for håndarbejde, håndværk og alt andet kreativt.

Jeg har i 20 år drevet egen virksomhed inden for håndarbejde. Det har givet mig en stor erfaring med kreative processer og viden omkring materialer.

I 2021-2022 uddannede jeg mig i craft-psykologi hos Anne Kirketerp, fordi jeg elsker at arbejde med mennesker, håndarbejde og håndværk. 
Jeg er dybt fascineret af hvad det kan gøre for os at arbejde med vores hænder i en passionsdrevet kreativitet. 

Til sommer bliver jeg færdig med en læreruddannelse i håndværk og design.