Skip to content

Vidste du, at du ved hjælp af søgefunktionen, forstørrelsesglasset til højre ved siden af varekurven, nemt og hurtigt kan finde netop dit kursus. Skriv søgeord som f.eks. spansk og du vil få vist vores udvalg. Du kan også søge på by, underviser, fagområde m.v.

Lær at arbejde med ink  play og flow art hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

INK Play & det smukke i det tilfældige ved Flow Art

INK Play & det smukke i det tilfældige ved Flow Art

Det simple og det sjove i at lege med flow, og det abstrakte med et anderledes medie.

Hver gang laves der værker for at afprøve det flydende univers, og hvordan “tilfældigheden” kan forme sig helt uventet og
hvordan der kan bygges til og bygges på.

1) Hvad er forventningen med kurset? Kort præsentation til hvad det flydende medie er med INKS. Vi vil lege
med “tilfældighederne af hvad det medie kan, når det hele flyder sammen, når vi gør det kontrolleret og de
forskellige muligheder som INK giver dig.

2) Vi kigger på teknikker og eksperimenterer og laver lidt forskellige øvelser med farver og forskellige teknikker vi kan gøre brug af, og kombinerer i et større motiv. Vi lærer lidt om at slippe kontrollen og lade mediet arbejde for dig. Så laver vi en serie på 3-6 mindre, hvor vi skriver citater på dem efterfølgende, der kan hænges på køeskabet eller gives som til og frakort eller som postkort.

3) Vi afprøver én mere kontrolleret udgave, på tid. En øvelse om at bruger farver og komposition mere kontrolleret, vi ser på nogle forskellige eksempler og afslutter med en tidsbaseret opgave.

4) Der skal denne gang laves 2 større sammenhængende værker, hvordan skaber du “et familie udtryk” i dine værker. Vi ser på 2 forskellige måder at gøre dette på, der selvfølgelig afprøves efterfølgende, i A5 størrelse.

5) Vi laver et 4A projekt, der efterfølgende skal efterbehandles, med pap på bagsiden, så den kan skæres ud til bogmærker, du kan give væk eller selv bruge. Mens de tørre er der fri leg til at gå tilbage i det vi har været igennem, er der noget der skal finpudses, tid til fordybekse og spørgsmål og hvad var godt og hvad tager jeg med mig, vil jeg fortsætte efterfølgende mm. Også skal bogmærkerne skæres ud, nogle skal måske efterbehandles og vi ser også på, hvad du kan gøre som én ekstra effekt.